Hejdå Pepas.se

Jag har länge känt att det är dags att gå vidare, prova nya saker och försöka ta bloggen till nästa nivå och det är med en klump i magen som jag efter 3 år säger att jag lämnar pepas.se bakom mig för att fortsätta blogga på min nya blogg, petragregersen.com . Jag är dock otroligt peppad och glad då jag ser mängder av möjligheter med det nya namnet och den nya bloggportalen!

Så varför har jag valt att byta blogg? Det var faktiskt ett flertal anledningar som ledde till det här lite smått spontana beslutet. Först och främst så berodde det på att jag ville byta namn, jag hade mängder av olika namn på instagram, snapchat, bloggen, twitter etc, och med den minimalistiska mentalitetet som jag försöker anamma kändes detta som något onödigt komplicerat. Då pepas inte var ledigt på alla olika sociala medier och jag gärna ville ha samma namn rakt över valde jag att gå med det lite mer mogna namnet petragregersen. Alltså mitt för och efternamn. Detta kändes som en naturlig utveckling som jag tror många bloggare går igenom. Utöver detta skapar även en fristående blogg större frihet vilket är något som känts lockande.

Nu heter jag alltså petragregersen på alla sociala medier! Det kan verka lite smått komplicerat att stava, men jag lovar att det är enklare än att komma ihåg alla mina tidigare namn ihopslaget! ;)

Så nu vill jag bara som sista ord tacka för tiden här och säga att jag hoppas ni fortsätter att hänga med mig www.petragregersen.com

Glöm inte att även följa min nya blogg på bloglovin' så ni inte missar något!

Gillar

Kommentarer