Header

För ett bra tag sedan fick jag med en tester på Estée Lauder Advanced Night Repair Synconized Complex II och gav den inte så mycket mer tanke än så. (Hade inte riktigt fattat grejen med serum än) Men sen för nån månad sedan provade jag den här för första gången och vaknade upp med jättefräsh hy. Men jag tänkte att det bara var att jag sovit gott. Sen gick det ett litet tag till innan jag bestämde mig för att prova den igen, med samma resultat! Och då började jag förstå att det var det här lilla serumet som låg bakom det.

Och nu har jag använt det regelbundet sen dess och min lilla tester har tagit slut. Så jag kände att det var dags att investera i den stora varianten av den (50 ml). Jag behåller dock den lilla förpackningen då den är perfekt att flytta över produkt i och ha med sig när man reser.

Serumet kommer i en brun flaska med guldtext och en liten pipett så att man kan droppa ut rätt mängd produkt. Jag älskar förpackningen då den ser så lyxig ut med guldtexten men samtidigt ser den ut som en liten medicinflaska så man känner sig som en vetenskapsman när man står där med sin lilla bruna flaska och pipett. En glam vetenskapsman!

Detta är en riktig kultprodukt som rekommenderas av allt och alla så om ni inte har provat denna känns det som ett ganska safe bet då du säkerligen kommer bli nöjd!

(P.s, trots att den heter night repair går det lika bra att använda den på morgonen också!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments