What if you should love yourself more!

I hela mitt liv har jag hittat miljontals & åter miljontals fel på mig själv,jag har haft så fullt upp med att hitta fel & brister & fokuserat på dom istället för dom bra sakerna.
I hela mitt liv har jag tyckt att jag varit för tjock & ständigt haft dåligt samvete för att jag äter gotterier,även fast jag (inser jag nu) inte ens varit tjock.
Men jag VET vad mitt självhat & dåliga självkänsla kommer ifrån & har jobbat med det & jobbar väl fortfarande & får nog göra resten av livet.
Man väljer själv sin lycka,jag har gjort saker som jag inte kunnat stå för & för att göra andra nöjda & varit väldigt olycklig.
Nu gör jag saker för mig & umgås med människor som gör mig glad & som jag vet gör mig mer ”Jag”.
Tänk om jag skulle börja älska & acceptera min kropp också precis som jag är,tänk att det ska vara så svårt att älska lite valkar & celluliter!!!
Jag är 42 år,har lyckats bära ett barn (världens bästa unge också) ammat för länge;) & är frisk så min kropp är fantastisk ju.
Varför lär vi oss tjejer/kvinnor att avsky våra kroppar & tävla med ideal som är helt galna & att konstant jämföra oss med bättre/smalare kroppar,det finns ju alltid nån bättre & smalare...
Jag vill inte ge Salma samma kroppsångest som jag levt med & ska försöka älska mig lite mer än förut.
Det är mitt nästa mål som mamma & förebild
👊🏼

XOXO J!

Gillar