Jag står maktlös 

Tänk er känslan att ni inte kan göra någonting åt det som gör ont. Föreställ er en känsla av att stå helt maktlöst i något som bara kommer bli värre. Det är precis den känslan som sprider sig i min kropp just nu.

Jag kan inte hjälpa att tårarna rinner och känslan av världelös kryper sig närmre.


Som många av er vet så har jag min sjukdom som gör att muskler i kroppen blir försvagade, det är en sjukdom som främst sätter sig i fötterna och händer, ja ni som läser bloggen vet för jag har tagit upp det tidigare. Jag har på senaste tiden haft ganska ont i ryggen, har nästan känts som träningsvärk trots att jag inte tränat, men jag har inte gjort något större av den saken eftersom det har kommit lite i perioder. Men igår började det även göra ont i bröstmusklerna ungefär och en känsla av att det är någon som trycker på bröstet jätte hårt. Verkligen en obehaglig känsla. Ringde faktiskt en läkare idag eftersom jag blev lite orolig.. Förmodligen har denna smärta med mina muskler att göra, alltså min jävla sjukdom. Jag tappar ord. Ska det vara såhär nu? Ska jag börja få problem med musklerna i ryggen? Hur kommer det sluta? Kommer jag bli en jävla broccoli tillslut?

Jag blir så arg, jag blir ledsen, jag blir besviken me.n jag vet inte vad jag är besviken på. Är det mig själv? Är det sjukvården som inte kunde se detta tidigare i ålder ? Jag vet inte. Men jag vet att det finns så mycket som psyket säger att jag kan göra men kroppen säger stopp.

Värken i ryggen kom nog i samband med att det blev lite kallare och sen sa det bara pang. Tanken är nu att jag ska äta värktabletter i några dagar för att se om det kommer hjälpa.

Jag tycker inte synd om mig själv, och jag vill inte att någon annan ska göra det heller, för det finns ingenting som kan få det att försvinna, och det ända jag måste göra är att acceptera att det är såhär och försöka hitta något som kan lindra, för att ta bort går inte.

Jag har hittat lösningar som funkar för mina fötter, jag kommer nog på något som lindrar det andra också.

Jävla skit kropp, men du kommer inte kunna stoppa mig från att göra saker jag gillar.

?

Puss & Kram skumbanan ?

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:276e::2