Instagram @penniiie

Instagram penniiieInstagram penniiieInstagram penniiieInstagram penniiieInstagram penniiieInstagram penniiie

Hudvård

 

 

En riktigt bra grej för er som har problem med finnar eller acne, eller om du får någon finne ibland.

1. Du sköjer ditt ansikte så det är fuktigt, sedan tar du den stora tuben och tar en liten klick som du smörjer in i ansiktet och låter det verka tills du känner att ditt ansikte är torrt.

2. Du sköjer av den och torkar med en ofin handduk för basiron gör missfärgningar på kläder eller annat material så se till att de har torkat innan du går och lägger dig, Men innan det ska du torka ditt ansikte med en handuk så ansiktet är torrt och sedan ta på fukthetskrämen.

3. Innan du går och lägger dig se till att det har torkat helt. Sen tar det några dagar innan de börjar hända något i ditt ansikte med dina finnar eller acne, Använd det gärna varje dag om du har problem med sånt.

4. Jag rekomenderar den verkligen, jag använde clerasil eller hur de stavas förut men de hjälpte inte mig alls, fick bara mera finnar. Men nu är min hud jätte fin tack vare Basiron.. Så det finns på apoteket och pröva gärna så får ni se om det passar er..

P.S man kan bli lite torr av det i början men de försvinner när du har börjat använda produkten ett tag.  Så värt att testa, klart inte saker händer direkt. Det tar sig en tid innan det händer något, så äre ju alltid med mediciner eller andra saker. 

Gillar

Kommentarer