Instagram @penniiie

Instagram penniiieInstagram penniiieInstagram penniiieInstagram penniiieInstagram penniiieInstagram penniiie

cry if you need too

Sömnlösa nätter är inget jag behöver direkt, när alla tankar sprutar omkring sig. Alltså en sak jag inte förstår varför det är så viktig att visa upp hur jag har mått efter mitt förhållande, har ni aldrig sätt en människa vara ledsen? Jag är också känslig, låt mig få känna exakt hur jag vill för det är inget man styr..

Ni som inte har varit med om otrogen person, ni vet inte hur det känns att bli sviken, att känna sig otillräcklig och allt negativt ser man och även förtroendet som blev 0. Ni förstår inte, den känslan jag fick uppleva är ett stort sår i mitt hjärta och ingen kommer kunna förstå mig..  Min första och största kärlek var det, och den känslan känner man bara för 1 person. Men att ni måste visa mig för mitt ex hur jag beskriver hur jag mår och få massa skit för det, låt mig få leva precis som jag gör. Jag kommer komma över det när en annan person har fångat mitt hjärta. Jag är mänsklig, jag får känna exakt som jag vill.. 

Men jag har kommit dit då de inte är jobbigt att se den personen i alla fall, men såklart jag kommer alltid fälla en tår för han som förstörde mig totalt. Memories never die så är det. Man lär sig att leva med det. Men jag känner bara låt mig vara, så är jag nöjd. Jag är den jag är och jag är sårad innerst inne men jag jobbar på det, får leva med detta resten av livet och klarar mig tack vare min fina familj och vänner tacksam för det. Blivit mycket starkare och ingen kommer få förstöra mig igen,aldrig. Doing it wrong...

Gillar

Kommentarer