Renoverat grythyttan trädgårdsbord på plats.

Renoverat grythyttan trädgårdsbord bord retro målat vitt fixat på plats i trädgården bland prästkragar och ännu ej tillfixade stolar.

Nu står bordet på plats i prästkrageskogen.

Grythyttanbord med ny vitmålad bordsskiva.

Sambon och min morfar har bytt ut de murkna brädorna på vårt trädgårdsbord som vi köpte billigt på blocket. Det är meningen att vi ska byta bräder/brädor/plankor (vad säger man egentligen?) på stolarna också. Det får nog bli ett senare projekt. Vi sitter ju ändå aldrig vid den här gruppen. Det tog flera veckor innan vi ens bar ut bordet i trädgården efter att jag målat färdigt det. Nu står det där och ser fint ut men inte en enda gång har vi ätit vid det. Vi borde nog egentligen bygga ut verandan för det är verkligen favoritplatsen i huset/trädgården. Att sitta där på den hårda betongtrappan eller soffan jag klätt om med broderier.

Fint blev bordet iallafall och när vi inte använder det behöver vi ju inte oroa oss över att bli bländade av att det är vitt (som vi blivit varnade för men inte brydde oss i då vi redan hade överbliven aka gratis fönsterfärg att måla det med). Fler bilder nedan. Också på alla våra prästkragar och den fina ljusslingan ovanför bordet och schersminhäcken bakom. Ögongodis.

För renoveringsbilder se istället inlägget Nya bräder på Grythyttan trädgårdsbord.

Renoverat grythyttan trädgårdsbord bord retro målat vitt fixat på plats i trädgården bland massor av prästkragar och ännu ej tillfixade stolar snett underifrån.
Renoverat grythyttan trädgårdsbord bord retro målat vitt fixat på plats i trädgården bland massor av prästkragar äng på gräsmattan och ännu ej tillfixade stolar..
Renoverat grythyttan trädgårdsbord bord retro målat vitt fixat på plats i trädgården bland prästkragar och ännu ej tillfixade stolar sett ovanifrån.
Renoverat grythyttan trädgårdsbord bord retro målat vitt fixat på plats i trädgården närbild med skuggspel..
Renoverat grythyttan trädgårdsbord bord retro målat vitt fixat på plats i trädgården bland prästkragar och ännu ej tillfixade stolar på kvällen med lysande ljusslinga ovanför.
Renoverat grythyttan trädgårdsbord bord retro målat vitt fixat på plats i trädgården bland prästkragar och ännu ej tillfixade stolar på kvällen med lysande ljusslinga i form av blommor ovanför.
Ljusslinga i form av blommor ovanför renoverat grythyttan bord trädgårdsbord framför häck av schersmin.

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Åh, vad mysigt! Kram!
nouw.com/hildasundler
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ni har gjort ett fantastiskt jobb. Ni är verkligen duktiga😃👍
nouw.com/enitalienareisverige
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Tack! Det är säkert inte så avancerat för andra men för oss var det första gången. Förutom för morfar då 😊
nouw.com/pengarellerpyssel
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Bordet och stolarna är jätte fina och jag skulle också vilja ha om jag hade en trädgård. Dessutom är det mycket bättre än alla utemöbler som tillvärkas idag ochballa har samma.
nouw.com/enitalienareisverige
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Ja jag tycker också att de är fina. Och själva stommarna håller ju i evighet. Förhoppningsvis träet också nu om vi behandlat det rätt.
nouw.com/pengarellerpyssel
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Precis, om man behandlar bra sina saker, håller längre.
nouw.com/enitalienareisverige