Loppisfynd 1 kr och tips.

Loppisfynd 1 kr och tips på snygga roliga köp loppis Emmaus och Ta till vara Borlänge blå träskor träskosandaler med vita spännen.

Nya snygga träskor för 1 kr.

Promenad blev fynd på loppis.

Idag var jag och sonen på loppis. Det var jättelänge sen. Det blev dock bestämt att vi skulle ta en promenad/öva på att cykla tur dit idag då jag fick någon slags mindre ryggskott igår. Sambon sa att det bästa var att röra på sig. Emmaus tänkte jag såklart :)

Jättemånga bra fynd gjorde vi. Inget som stod på den lista av kläder till sonen som jag noga skrev innan vi gick kanske. För totalt 18 kr för allt på Ta till vara (se bild nedan) plus 10 kr för ett par shorts till sonen så känns det ändå rimligt. Dessutom hittade jag en jättefin och en jättekonstig sak som jag var nära att köpa men avstod. Kanske måste ta en tur igen på torsdag och göra om göra rätt. Annars hett tips till andra. Också bilder på dem nedan.

Loppisfynd 1 kr och tips på snygga roliga köp loppis Emmaus och Ta till vara Borlänge retro handduk med gula blommor 5 kronor.

Egentligen behöver vi inte fler handdukar men så gula retro blommor för 5 kr gick inte att motstå. Kan bli disktrasor framöver om inte annat.

Loppisfynd 1 kr och tips på snygga roliga köp loppis Emmaus och Ta till vara Borlänge broderad handbroderad matta korsstygn rosor korsstygnsbroderi.

Handbroderad matta att lägga på verandan bredvid alla trasmattor i olika färger. Matchar fint med soffan jag klätt om med broderier också. Fler bilder på instagram.

Loppisfynd 1 kr och tips på snygga roliga köp loppis Emmaus och Ta till vara Borlänge massa barnkläder med drake äpple adidas tigrar och ränder.

Diverse barnkläder 1 kr styck. Vissa att sy om/ge bort. Det finns mycket slitet och trasigt på Ta till vara men det kan vara värt att rota genom för att hitta såna här guldkorn.

Loppisfynd 1 kr och tips på snygga roliga köp loppis Emmaus och Ta till vara Borlänge t-shirt med motiv av människor som flyr från kattunge som skjuter rosa laser och rymdinvasion.

Denna köpte jag inte på grund av glansigt tyg och kan inte bestämma mig om jag tycker att den är söt och cool eller läskig. Så absurd. På Emmaus för gissningsvis 20 kr för den hugade. Sonen gillade rymdinvasionen- jag ogillade barnen som ser rädda ut.

Loppisfynd 1 kr och tips på snygga roliga köp loppis Emmaus och Ta till vara Borlänge papperskorg korg bambu halvt målad vit.

Hittade denna fina också på Emmaus. Har för mig att den kostade 40 kr. Så himla fin tycker jag men vet inte var/vad vi skulle ha den till.

Gillar

Kommentarer