Från brunt till ljust marockanskt kakel.

Brunt kakel har blivit ljust grönt blått marockanskt med kakeldekor från dekortorget.se i nyrenoverad tvättstuga pengar eller pyssel vitmålad vägg tvättho i metall.

Nytt kakel med kakeldekor.

*Inlägget är ett annonssamarbete med Dekortorget.se

Så snyggt och enkelt med kakeldekor.

Då var vi äntligen färdiga med tvättstugan (eller jag hinner äntligen göra ett inlägg om det). Det blev bra! Jag har visat tidigare hur vi målat väggar och lagt in golv. Sista touchen var att sätta kakeldekor på det mörkbruna kaklet över tvätthon. Vi funderade på att måla det och fick även förslag om att ta ner det och ersätta med plexiskiva. Jag är dock så glad att vi valde kakeldekor. Det blev mer ombonat än att bara måla kaklet enfärgat vitt eller grått. Det var också så himla enkelt. Jag har satt upp kakeldekor i badrum två gånger tidigare när jag bott i lägenhet men så här enkelt har det aldrig varit. Supersmidigt och snabbt.

Jag valde också motivet enkelt och snabbt. Såna val är aldrig snabba för mig. Nu uppmuntrade dock sambon mig att välja det första jag fastnade för när jag googlade. Och det blev så bra. Färgerna i verkligheten stämmer absolut med de på bilderna på nätet och det matchade perfekt de färger jag tänkt mig i tvättstugan. Jag hittade också en gammal plåtburk i skåpet att ställa dit. Enligt mormor kommer den från början från min morfars föräldrahem. Känns extra fint att låta den stå framme då. Annars har jag väldigt mycket saker som inte kommit fram i huset då sambon inte gillar mina plåttriga samlingar lika mycket som mig.

Så fint i tvättstugan och nya projekt.

Nu är det iallafall så fint i tvättstugan att jag stannar till och njuter när jag går förbi den och inte riktigt vill hänga tvätt där för det förfular och skymmer det fina vi har gjort :) Nu återstår bara att dekorera skåpet som jag skrev om i inlägget Trianglar- applikationer på ett skåp.

Fler bilder på kaklet nedan och om du vill se många fler mönster och färger så finns det på Dekortorget.se. Jag hittade tex nu i efterhand ett mönster på rea- grön mosaik som också hade varit väldigt fin i tvättstugan- se här. Nåt liknande ska jag göra på en av garderobssidorna i badrummet när vi renoverar där. Fast med små bitar klippta av tapeter. Jag tänker också göra en lapptäcksvägg med större bitar på garderobsdörrarna. Då kan jag klippa itu de överblivna kakeldekorrutorna och kombinera med gratis tapet som jag fått- se bild längre ner.

Kakeldekor marockanskt kakel i grunt blått ljusblått och gult från dekortorget.se ska sättas upp i tvättstuga..
Brunt kakel har blivit ljust grönt blått marockanskt med kakeldekor från dekortorget.se i nyrenoverad tvättstuga pengar eller pyssel vitmålad vägg tvättho i metall halvfärdigt från gammalt till modernt.

Före och efter.

Brunt kakel har blivit ljust grönt blått marockanskt med kakeldekor från dekortorget.se i nyrenoverad tvättstuga pengar eller pyssel vitmålad vägg tvättho i metall skåp i furu träskåp.
Brunt kakel har blivit ljust grönt blått marockanskt med kakeldekor från dekortorget.se i nyrenoverad tvättstuga pengar eller pyssel vitmålad vägg tvättho i metall skåp i furu träskåp gröna växter.
Äldre plåtburk matchar brunt kakel som har blivit ljust grönt marockanskt med kakeldekor från dekortorget.se i nyrenoverad tvättstuga pengar eller pyssel.

Burken som morfars föräldrar Reinhold och Olga säkert haft kaffe i.

Montering av motiv mönstrad kakeldekor lapp med instruktioner.
Kakeldekor marockanskt kakel i grunt blått ljusblått och gult matchat med massa gratis tapeter i brunt och turkost i badrum.

De rutor vi fick över kommer matcha superfint med de olika tapeter jag fått gratis i färgbutiker att göra lapptäcksvägg med. Jag blir sugen att börja på en gång men sambon vill nog njuta av att renoveringen av tvättstugan är färdig innan vi påbörjar något nytt...

Gillar

Kommentarer