Fixa väggen med vit eltejp.

Fixa väggen med vit eltejp glipa i tapet skiva i trapp källartrappa fixas med tejp tejprulle hänger på väggen bredvid vit ledstång.

Glipa mellan tapetserad och målad vägg maskerad med eltejp.

*Inlägget innehåller annonslänk för eltejp hos Clas Ohlson

Glipa maskerad med tejp.

När Clas Ohlson hade sitt 100 års firande med 25% rabatt häromdagen besökte vi butiken för att köpa saker till vår nya kamin. Jag råkade då se vit eltejp. Jag har länge tänkt använda vit tejp för att fixa till en glipa i källartrappan. Jag chansade på att eltejp skulle fungera och det gjorde det. Istället för en fransig tapet och glipa mellan den tapetserade och målade delen av väggen har vi nu en så gott som osynlig vit skarv.

Sambon har pratat om kvartslist men det blir aldrig av. Nu när vi på grund av värmen sover på källargolvet ser jag den där irriterande glipan varje kväll. Eller har sett. För nu har jag fixat den på ett par minuter med en snutt tejp som kostade runt 30 kr har jag för mig. Hittar den inte på Clas Ohlsons sida länk här. Men se bild längst ner om du behöver göra något liknande projekt.

Fixa väggen med vit eltejp skarv glipa mellan tapet skiva i trapp källartrappa fixas med tejp.

Källartrappan hade en fuskpanel som vi tapetserat över. Dock såg inte kanten mellan den tapetserade och den målade delen så snygg ut från sidan.

Fixa väggen med vit eltejp glipa i tapet skiva i trapp källartrappa fixas med tejp tapetserat i lapptäcke retro färgglatt och vitt.
Fixa väggen med vit eltejp glipa i tapet skiva i trapp källartrappa fixas med tejp skarven ser osynlig ut.

Enkelt fixat.

Fixa väggen med vit eltejp glipa i tapet skiva i trapp källartrappa fixas med tejp tapetserat i lapptäcke retro färgglatt och vitt ser osynligt ut.

Trappan och väggarna är tapetserade med småbitar av gratis tapet från utgående sortiment från butiker samt spillbitar av sånt vi hade hemma retro och nyare. Se mer av den färggranna väggen intill och hur vi gjorde i inlägget Gratis tapet i lapptäckstil.

Fixa väggen med vit eltejp glipa i tapet skiva i trapp källartrappa fixas med tejp electrical tape white.

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det syn inte att den är tejp. Den blev jätte bra😃👍
nouw.com/enitalienareisverige
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Tack! Ja visst blev det bra med så enkla medel. Jättenöjd. Sen får vi såklart se hur länge det sitter. Men jag har ju en hel rulle tejp att använda i värsta fall 😊
nouw.com/pengarellerpyssel
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Resultatet blev jätte bra. Det var billigt och du har tejpen kvar😃👍
nouw.com/enitalienareisverige