Header

Contains affiliate links
Muffinsformar på plåt med smet och chokladhjärtan i varje form.

Muffins/cupcakes med chokladgodis i på väg till ugnen.

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Igår gjorde vi cupcakes eller muffins till sonens kalas. Han hade ju ett litet kalas för några släktingar igår och kommer ha ett större kalas imorgon. Då ska vi också bjuda på liknande cupcakes. Eller precis likadana fast efter annat recept.

Detta var andra gången som jag använde ett recept för bärmuffins från min kakbok. Stort misstag. De blir så kompakta och mastiga med godis i istället för bär. Vi gjorde samma misstag förra året när vi gjorde Monstermuffins till halloween. De blev gröna och snygga men inte så goda.

Nu har jag gjort en anteckning i kakboken så att det var sista gången. Imorgon bakar vi muffins med vanlig sockerkakssmet. Extra godisar också tror jag vi vill ha. Sonen stoppade i dessa så noga och ordentligt med en i varje. Imorgon kommer jag lobba för mer chokladkolagodisar i de nya cupcakesen.

Frostingen gjorde jag efter recept på nätet som jag hittade här. Helt ok och gott. Inte så snyggt och snitsigt ditspritsat av mig bara. Med lite mer strössel och godis imorgon så ser det nog bättre ut. Vi gjorde missen att sätta i dekorationspinnarna innan vi strösslade = svårt att komma åt.

Pinnarna visade jag i inlägget Dekorationer med Pokémon till cupcakes hur vi enkelt gjorde av pappersutskrifter och grillpinnar. Muffinsformarna har jag köpt för 10:- på Dollarstore. Jag minns när det var svårt att hitta muffinsformar med fina mönster i Sverige. Jag köpte på mig när jag hittade i Japan och Usa. Nu finns det massor här hemma. Jag googlade och hittade några andra fina som jag får betalt för om ni klickar in och tittar på blommiga i turkos och grönt / med rådjur / Prickiga.

Jag har ju som mål att tjäna pengar på min blogg och då måste jag nästan lägga in reklamlänkar när det går. Att få någon slags inkomst på 1,1 öre per läst inlägg före skatt och arbetsgivaravgifter är SVÅRT. (Trots att jag tycker att många läser har jag precis fått min första utbetalning på 377:- efter 14 månaders bloggande på nouw). Så gillar du vad jag gör får du gärna klicka in på några reklamlänkar ibland. De ger iallafall från 5 öre och uppåt :)

Muffinsformar på plåt med smet och chokladhjärtan i varje form.
Närbild på muffinsform eller bullform med smet och chokladhjärta i.
Muffins cupcakes med glasyr och dekoration av papper på plåt.
Muffins cupcakes med glasyr och dekoration av papper på plåt.
Barn tittar på plåt med cupcakes dekorerade med glasyr frosting, godis och strössel och Pokémonfigurer i papper.
Plåt med cupcakes dekorerade med glasyr frosting, godis och strössel och Pokémonfigurer i papper.
Plåt med cupcakes dekorerade med glasyr frosting, godis och strössel och Pokémonfigurer i papper.
Plåt med cupcakes muffins sedd uppifrån. Frosting, godis och pokémonfigurer som dekoration.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments