Blomsterprakt med blomfröer med rabattkod odla.nu

rabattkod odla.nu trädgård med prästkragar

Vill utöka blomsterprakten här hemma med mer än prästkragar som växer i gräsmattan.

*Inlägget innehåller annonslänkar för Odla.nu

Beställning av fröer från Odla.nu och Runåbergs.

Jag har varit nere under hösten och vintern. Inte känt någon lust att ta tag i odling. Beställa fröer osv. Nu känner jag att det verkligen är dags att börja om vi inte ska ångra oss längre fram. Det är ju så ljuvligt att äta hemodlat. Vi har fått de allra första fröerna i jorden men det går segt. Jag försöker dock lura mig själv lite genom att samtidigt beställa massa blomfröer. För det känner jag lust och längtan till. Ha massa vackra Zinnia och Dahlia i landet och i vas på bordet (försöker lära mig namnet på de blommor jag tycker är fina).


Jag vill helst beställa ekologiska fröer så jag har letat upp det som finns hos Runåbergs fröer. De har inte allt fint jag vill ha dock så jag har också beställt frånOdla.nu. De har också ekologiska fröer men också massa andra. En del billigare förpackningar också och fri frakt. Vill du också beställa därifrån får du gärna gå via min länk här. Det kostar såklart inget extra för dig men ger mig lite ersättning. De har också just nu ett erbjudande enligt nedan om du behöver sjukt mycket fröer eller lite annat också.

Erbjudande: 15% rabatt på ett helt köp över 500kr

Rabattkod:ODLA15

Villkor: Gäller ej växthus eller trädgårdsmaskiner och endast vid köp över 500kr
Giltighetstid: 2/3-8/3

Har du Refunder så får du just nu 5% återbäring om du istället går via dem. Har du inte Refunder kan du gå med via min länk här. Då får vi båda 50 kr extra återbäring. Tjänsten är gratis och ger återbäring på många köp du gör på nätet ( över 880 butiker är anslutna).

Gillar

Kommentarer