Billigt nytt golv till tvättstugan.

Innehåller affiliate-länkar
Grått golv golvplattor från jula mot vit vägg träfärgad hängare och grön blomkruka i tvättstuga i källare.

Visst blir det fint om man tänker bort de vita banden och orange kartongerna mellan plattorna :)

*Inlägget innehåller annonslänk för Hestra golvplatta.

Grå golvplattor till renoverade källaren.

Idag har jag mycket att skriva om. Jag har sparat på mig massa bilder för att inte spamma sönder min instagram. Jag har många nya följare som jag inte vill skrämma iväg (vad är egentligen lagom antal inlägg per dag?). Vi har iallafall haft en bra och effektiv och solig dag. Helt perfekt.

Bland annat köpte vi golv till tvättstugan som vi håller på att renovera. Se inlägget Renovering av tvättstugan för hur långt vi kommit (kom gärna med tips om hur vi ska fixa kaklet- såg guldfärgad kakeldekor idag som lockade men väl inte var vad varken jag eller sambon egentligen tänkt oss) och inlägget Riva ner retro tapet i tvättstugan för hur den såg ut innan/precis när vi började. Roligt att läsa så här i efterhand. Ja det tog väldigt lång tid och nej golvet blev inte gult då jag hunnit komma på andra tankar under månaderna som gått.

Jag hade tittat på detta på nätet men tyckt att det såg för randigt ut. Ränderna mellan de små rutorna. Jag gillade de här från Hestra eller Bergo bättre. De har lite mer snirkligt än rutigt mönster. Och gult då som var tanken från början. Som jag skrev om i inlägget Mybonus återbäring och Bonus Buddies har Mybonus också återbäring på Byggmax som säljer Bergo varianten. När vi åkte dit idag för att titta på dem så hade de inte ens visningsexemplar hemma. Man kunde beställa för 20 kr, Det kändes dåligt. Det är ju verkligen en stor butik som hade plats för väldigt mycket annat golv.

Billigare på Jula och varmare än betong.

När vi tittat på det här från Jula och funderat en stund så slog vi till på det då det hade mycket bättre pris och kändes helt ok när vi tittade på det live. Inte så randigt som det sett ut på bilder på nätet. Vi har rätt litet golv så med detta blev det ca 700 kr medan det skulle ha blivit ca 1200 kr med Bergo och ännu mer med Hestra. Inte jättestor besparing men många bäckar små. Och visst ser det ut att bli bra?

Svårstädat fick jag som kommentar på Instagram. Det blir det ju om inte damm sugs upp genom hålen. Sambons mormor har dock liknande i sin källare och har berättat att de lyfter upp hela golvet och dammsuger under ibland. Det kommer säkert inte ske så ofta här om jag känner oss och vår städfrekvens i källaren. Det kommer dock bli varmare och skönare att gå på än betonggolvet som vi har nu. Vi slipper också måla golvet om vi lägger på detta. Jag gissar att det bruna inte kommer synas genom. Plus att det håller för tvättmaskinen och kan ligga över golvbrunnen.

Nu ska vi bara måla färdigt allt vitt så att vi kan se om vi får dit detta så lätt och smidigt som jag tänker mig. Fler bilder nedan.

Grå golvplattor mönstrade genombrutna från Jula som ska ersätta brunt prickigt betonggolv 99 kr tokbilligt på Jula.
Hög trave med grå golvplattor från Jula 99 kr tokbilligt att lägga i tvättstuga i källare.
Grå golvplattor mönstrade genombrutna från Jula som ska ersätta brunt prickigt betonggolv.
Stökig tvättstuga under renovering med grå golvplattor som ska ersätta brunt prickigt betonggolv.

Element och bakom element inte målat ännu och kaklet behöver också en lösning men sen så... Har redan burit in lite "rekvisita" till själva stylingen som jag ser fram emot.

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
dessa golvplattor är bäst 😊
nouw.com/jagochminahjärtan
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Är det så?! Vilken tur att vi var snåla och valde dessa då 😊 Ja det känns som om vi kommer bli nöjda.
nouw.com/pengarellerpyssel
Cecilia
,
Hej! Om du vill får du hemskt gärna skicka bilder på slutresultatet till oss! Vi är väldigt nyfikna, och det är alltid kul att se hur fint kunder gör det! =) /Cecilia på @julasverige (Instagram)
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Absolut det kan jag göra. Vi måste bara måla lite mer först så vi inte råkar droppa på nya golvet 😊
nouw.com/pengarellerpyssel
Cecilia
,
Självklart, en vill ju att det ska bli bra! 😊 Bilderna går bra att skicka via instagram (till @julasverige) eller till den mailadress jag uppgett nu när jag kommenterat. Kan du se den?
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Ja jag ser din mailadress och annars kan jag lägga ut bilder på instagram och tagga er. Skrev nog bara jula när jag la ut bild när vi handlade men ska komma ihåg sverige också nästa gång. Kanske dröjer lite nu när solen skiner så mycket bara. Trist att stänga in sig i en källare när det äntligen är vår! 😊
nouw.com/pengarellerpyssel
Cecilia
,
Vi håller helt med! Bra väder ska nyttjas när det går! Tvättstugan kommer finnas kvar. Det är bara att du hör av dig när det är dags. Din lösning med att tagga oss går självklart jättebra det med! 😃