Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Sitter inne i skolbiblioteket med Johanna och Emma. Har så mycket i skolan nu. Don't know what to do.

Likes

Comments

Nu ska jag se på Paradise Hotel.

Likes

Comments

Vi planerar att flytta in till stan.

Likes

Comments

Idag tänker jag lite extra på dig, Benjamin. Vissa dagar är jobbigare att ta sig igenom än andra, och vissa saker är svårare att acceptera än andra.
Nu när det är vinter och kallt så kan jag inte låta bli att titta upp mot himlen och fundera på om du har det är kallt där uppe också, precis som vi har det här. Om du ser oss där uppifrån. Om resan dit upp gick bra. Vi är så många som saknar dig här nere, och jag har sett hur stark din familj och flickvän är. Du togs ifrån oss för snabbt Benjamin. 16 år. Det är för kort tid. Jag har så mycket mer jag vill berätta för dig men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag får inte fram orden. Sov gott vännen min ❤️

Likes

Comments

Ligger i min säng och ser på massa olika serier och ser att det är sjukt fint väder ute och kom att tänka på att jag har så tråkigt liv just nu. Ligger bara i sängen och ser på filmer/serier, eller går ner på ica och köper sallad. Jag gör ingenting längre, för jag orkar inte. När jag väl är ledig så är jag så trött att jag bara ligger i sängen. Jag måste börja göra roliga saker ! 

Likes

Comments

Efter minst 1 timme och 30 minuters försök att kunna starta filmen genom att ladda ner alla möjliga sorters program som VLC osv, så är filmen äntligen igång, tack vare min morbror !


Likes

Comments