Road to pretty face

* Yhteistyössä Tiina Somersuo/ Oriflame

Hellurei kaikki ihanat :) !

Blogin puolella on ollut nyt viimeaikoina vähän hiljaista, koska mulla on ollut paljon kaikkea muuta ja yritin vähän herätellä Youtube kanavaakin takaisin eloon. Oon ollut vähän aikaa sitten Qstockissa Oulussa, mutta muuten pääasiallisesti töissä ja kotona herkuttelemassa Netflixin äärellä, Eli ei mitään maailmaa mullistavaa 8).


Sain mahdollisuuden kokeilla Tiinan kautta Oriflamen NovAge Men -ihonhoitosettiä yhteistyön merkeissä. Pakkaukseen siis kuuluu kasvojen puhdistusaine, silmänympärysvoide, seerumi ja kasvovoide. Tämä kyseinen paketti on kehitetty miesten iholle väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä vastaan, ainoo vaan, että mulla on aina ollut lapsesta asti tummat silmänaluset ja siihen auttaa vain ihme, mutta en oikein usko ihmeisiin.

Olen käyttänyt näitä tuotteita nyt muutaman kuukauden ajan kaksi kertaa päivässä. Olen kokonaisuudessaan ollut tyytyväinen tuotteisiin, varsinkin silmänympärysvoiteeseen ja seerumiin. Huomasin tuotteita käyttäessäni, että ihoni on kosteampi ja tuntuu myös sileämmältä. Mun mielestä toi on hyvä idea, että putelleissa on noi pienet valkoiset neliöt, joista näkee sen, että missä jäjestyksessä niitä käytetään, enkä aina joudu kysymään tyttöystävältä, että mitä laitan seuraavaksi!

Jos teitä kiinnostaa Oriflamen tuotteet/niiden tilaus, niin kantsii tsekata Tiinan verkkokauppa. Löydät Tiinan myös Facebookista nimellä Tiina Somersuo/Oriflame ja Instagramista @tiinasomersuo.

  • Near Helsinki, Suomi

Tykkää-merkinnät

Kommentit