Back to the school

Kaupallinen yhteistyö. OP Nano Kotivakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Hello everyone!

Lähdin opiskelemaan Visuaalista Journalismia ja valokuvausta HEO Kansanopistoon. Olin aluksi varasijalla kolmetoista, mutta sitten sain neljä päivää ennen koulun alkua tiedon, että pääsisin kouluun varasijalta, joten otin sitten paikan vastaan ja täällä sitä nyt ollaan.

PS. Oon viimeksi ollut koulussa noin 4 vuotta sitten ja olin sen jälkeen, että ei enää ikinä kouluun vaan "make money or die trying". Oon kuitenkin nyt niin motivoitunut valokuvaukseen, että miksi en voisi tehdä siitä uutta ammattia itselleni.

Opiskeluhan on maksullista mulle ja maksaakin aika paljon. Mun pitää siis miettiä, että miten maksan nämä kaikki "aikuisten" jutut. Noh, tähänhän on yksinkertainen ratkaisu, eli säästäminen kaikessa mahdollisessa. Esimerkiksi hyvä kotivakuutus on myös suuressa roolissa, koska jos jotain arvokasta menee kotona rikki tai jokin kodinkone hajoaa, niin on kiva tietää, että ei tarvitse koko summaa maksaa omasta pussista + nykypäivänä varmaan kaikki vuokranantajat vaativat vuokralaista hankkimaan kotivakuutuksen. OP Nanolta saisin halvimmillaan kotivakuutuksen alkaen 3,79€/kk johon sisältyisi vain asunto, mutta ottaisin kyllä mielummin tuon asunto + tavarat joka olisi 10.02€/kk. Maksu menisi automaattisesti tililtäni, enkä joutuisi kerralla maksamaan koko vuotta, joka on mun mielestä aika hyvä juttu!

OP Nano on uudenlainen vakuutuspalvelu, joka on rakennettu alusta asti helpoksi ja nopeaksi käyttää, eikä siinä ole mitään ylimärästä turhaa. Kaikki asiointi hoituu helposti verkossa osoitteessa op-nano.fi vaikka kännykällä, eikä konttorissa tai puhelimessa tarvitse jonottaa ja vakuutuksen hankkiminen hoituu parissa minuutissa. Voit laskea alle minuutissa, että paljonko sulla maksaisi kotivakuutus kuukaudessa ja miettiä että saisitko nykyisen vakuutuksesi halvemmalla OP Nanolta. Mun mielestä tää sopii parhaiten nuorille, jotka muuttavat pois kotoa tai opiskelijoille (niin kuin minä) jotka elää kädestä suuhun tyylillä :D

Jos huomasit OP Nanon edullisemmaksi kotivakuutukseksi niin klikkaamalla Tästä saat yhden kuukauden ilmaiseksi ostaessasi kotivakuutuksen :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit