upp från botten

Godmorgon!
hoppas ni sovit gott, det har faktiskt jag gjort, vakna med ett smile på läpparna och verkligen med nya krafter!
Gårdagen var bara skit, senaste tiden har jag inte alls mått bra, haft massa ångest och varit allmänt nere, haft magsmärtor osv, min kropp har verkligen sagt ifrån.
natten till igår sov jag endast 2 timmar, brukar aldrig ha sömnproblem, men kunde verkligen inte få ro, det kröp i hela kroppen på mig och till slut la jag i tårar och tjöt så himla mycket, längesen jag grät så det var behövligt att tömma tårkanalerna.
Det berodde på mycket olika saker, tveksamhet, ensamhet osv, så mycket tankar. Men igår fick jag ut alla tankar till ord, jag berätta hur jag kände och det var en lättnad då jag faktiskt blev förstådd, att gå in på det mer här är inget jag vill, vissa saker ska man hålla lite mer privat. Men nu är det ny vecka och nya tag, denna årstiden är alltid jobbig för mig psykiskt och jag vet inte varför för jag tycker verkligen hösten är mysig.. Det är lite som det är, men som sagt, En kombo av bra sömn och prata av sig gjorde susen, även om det påverkade andra negativt, men tyvärr blir det ju lätt så 😔..

Jag hoppas ni får en toppen dag, idag är första dagen på resten av både ditt och mitt liv! ♡

Xoxo Peernilla 

Gillar

Kommentarer