trösta mig

btw! Jag är nominerad på @Archeyyy 's blogg i "veckans mamma blogg" så himla kul, men såklart behöver jag röster för att kunna vinna, så skicka gärna en liten krya på dig hälsning genom en röst 😇 hade varit så kul att vinna!
tryck på HÄR för att komma direkt till inlägget.

känns så välbehövligt med fredag idag för det betyder att min fina sambo är hemma 2 hela dagar och kan avlasta så jag kan vila och bli frisk till Måndag, förhoppningsvis.. Verkligen inte kul att vara sjuk..
Elise har nog (?) åkt på höstblåsor med, dock har hon knappt några, men 1-2 stycken under hakan och två i örat, medan min systerdotter (som också har höstblåsor) har på hela kroppen, så får väl se om det utvecklas mer, eller vad som händer..

vad ska ni göra idag? ♡
här blir det bara mys som sagt, soppa, te, glass, ipren, nässpray och halstabletter, vilket fredags mys... har lyckats plocka undan lite här iallafall så kan slappna av lite från det. får se om jag orkar ta resten imorgon..

Nu ska jag klä på oss, Pontus ska inom affären åt svärmor med, som åkt på magsjuka, han får agera hjälp åt oss alla nu haha. vilken pärla ❤

hoppas ni får en bra helg!

Xoxo Peernilla 

Gillar

Kommentarer