skapa eget tryck

Har du ett företag kanske och behöver tips på var man kan beställa kläder & saker med tryck på? Eller kanske bara vill beställa något till dig själv eller kanske present till någon du tycker om, med ett eget tryck?

Då vill jag tips er om en kanon sida som verkligen har allt, dvs alltryck.se, som jag även skriver detta inlägget med, där finns allt från anteckningsblock till kläder till musmattor och muggar, ja verkligen allt tänk bart, och det bästa är att det är till bra priser!

Vi säger att du har ett företag du vill marknadsföra och även behöver arbetskläder till, då kan du gå in på direkt länk här , där hittar du allt du behöver för att marknadsföra ditt företag!

Här har jag slumpmässigt valt ut olika produkter för att visa att dom har allt tänkbart-

som ni ser så har dom verkligen allt man behöver till sitt företag, men som sagt går det lika bra att beställa som privat person! Så som sagt, klicka in på alltryck precis som jag och beställ hem dina saker redan idag!

Jag personligen älskar sidan, just eftersom, som jag sagt 20 gånger haha, har allt tänkbart!

När jag hämtat barnen från dagis ska jag själv slinka in på sidan och se om jag hittar något kul att beställa, antingen till mig själv eller något till Pontus, jag älskar att skämma bort honom med saker 😍! Älskar inte ni att skämma bort dom ni tycker om/älskar?!

Xoxo Peernilla 

Gillar

Kommentarer