nu lägger vi blöjan

Hej fina ni!
hoppas allt är bra med er och att ni inte avlider i värmen, här är iallafall 31 grader och så himla jobbig värme, inte värme från solen för den e knappt framme utan luften är så fruktansvärt varm, otroligt jobbigt faktiskt, hur är vädret hos er?
man ska väl inte klaga, snart är det minus grader och snöstorm så 🤷🏼‍♀️

igår bestämde jag och Elise oss för att lägga blöjan& hon var utan blöja hela dagen förutom på natten, gick sisådär, dom får ju lätt den här spärren i början, att det inte släpper när dom sitter på pottan/toaletten, och det är lite samma idag, men minns att det var samma med Emilio, tog någon dag innan det släppte för honom& han var ändå dubbelt så gammal.. Jag hoppas verkligen det funkar denna gången, det sägs ju att ju äldre dom blir ju svårare blir det& eftersom hon säger till när hon behöver kissa och så, så känner jag att det kan vara dags! ☺ heja bebba och heja mitt tålamod 😂🙈

nu ska vi snart möta Pontus och gå till apoteket, Elise har fått något utslag på hakan som jag trodde var svinkoppor men pratade med kry igår och hon trodde det var eksem som blivit svampinfekterat eller något sånt, så hon fick en salva som skulle hjälpa, så vi skulle ge det en vecka så får vi se! känns som hon åker på allt möjligt skit hela tiden 🙄..
Vad gör ni idag?

Xoxo Peernilla 

Gillar

Kommentarer