If I sleep I'll die

Hej underbaringar..
hur mår ni? Jag mår helt okej faktiskt, dock vet jag inte om jag är trött eller pigg eller vad jag är men tänkte ändå gå in och lägga mig snart, eller om jag kanske ska se ex on the beach? hmm, vi får se..
Vet ni vad? jag berätta ju att dom ska renovera vår toalett, och ja, det är i full gång, men idioten som gör det-, förlåt mitt spårk men ja.. - har inte plastat ingången till köket eller ramat av där han håller på eller något så hela vårt kök var täckt av damm, så jäkla äckligt, skulle egentligen låta det vara och begära städfirma men jag kunde inte låta det vara för jag fick panik på det, det är hemskt att inte ha rent hemma, speciellt i köket och att se dammlager ligga på diskbänken osv.. Nä fy bubblan.. Så jag har precis torkat av i köket, ska fortsätta imorgon och ta tavlan och klockan vi har i köket, men jag vet inte om det han ska göra här näst kommer damma och då är det lite tråkigt att behöva göra om allt igen.. 😖

Anyway, Vad har ni gjort idag? Vi har varit hos svärföräldrarna hela dagen i princip, från 12-3 satt vi i trädgården och mös och lekte, Pontus har verkligen bränt sig och jag har fått lite färg men också blivit rätt röd på axlar och över bröstet haha. Emilio blev så trött av solen så han tvär däckade när jag skulle kolla fotboll, var final i svenska cupen, malmö ff- häcken, malmö ledde med 2-0, efter första halvlek sen blev Lewicki utvisad så vi spelade med en man mindre i nästan hela andra halvlek, slutade med 2-2 så förälgning med 15 x 2, inga mål, slutade med straffar, efter vars 7 förlorade vi med EN straff, asså jag ville bara gråta, jag blev så arg och besviken.. Det hade verkligen varit såå kul att åka ut i Europa igen men i med och motgång så är jag alltid trogen! 💙
Sen kom vi hem vid 7, Emilio la sig och jag och Pontus mös i soffan innan han skulle lägga sig sen har jag bara plockat undan och så och nu har jag precis satt mig här framför datorn lite.
Innan idag slarv skrev jag ett inlägg, men som jag tvekade på att publicera, jag tänkte fin skriva lite och ändra lite i den sen tänkte jag dela med mig av den till er, och jag säger redan nu, den rör mig privat MEN det behöver inte vara just min situation utan kan även vara om en nära vän/släkting mm, så döm inte att jag smutskastar någon, för jag tänker inte berätta öppet vem det är om. dom som vet dom vet och det räcker.

haha såg nu att här tydligen ligger en tejprulle brevid mig, haha, jag vet inte varför.... Men här myser jag en stund iallafall!
Puss på er 😘

Xoxo Peernilla 

Gillar

Kommentarer