Ligger nu i soffan efter den jobbigaste jobbdagen på länge, längtar SÅ mycket efter smågodis. Jag är otroligt petig med smågodis..... Jag kan inte köpa på Ica pga olika orsaker
1: dit har alla med sina barn, som innan föräldrarna hinner reagera springer och kletar i allt godis! Å inte nog med det utan när föräldrarna ser vad som händer så säger dem högt till barnen -lägg tillbaka det där!! Vad tänker dem där?
2: Dem på Ica (ialf där jag handlar) har Godigkungen eller vad det nu är. De gör säkert jättegott godis, MEN. De gör fejkgodisar, de efterliknar en annan godis tex winergummi. De ser ut som "riktiga" så biter man i dem och dem smakar _______ INTE som dem ska! Varför måste dem försöka vara ngt dem inte är? Hade dem bara gjort det som en annan godis så hade man inte förväntat sig en smak och vem vet, kanske hade dem smakat bra?

Jag har alltid köpt mitt lösgodis på vår tapp men nu har dem lagt ner den :(

Till helgen ska jag ialf åk till min syster som fyller år och då ska jag minsann passa på att köpa en massa godis där! Suck suck suck. Otroligt att man kan skriva ett såhär långt inlägg om detta godiset och jag lovar att jag skulle kunna fortsätta en stund till, men jag måste slumra lite nu! So long

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter ute på altanen och slappar, vilket jag kanske inte borde.. Jag borde rensa i rabatterna och vårstäda. Men det blir som det brukar, jag börjar lite och helt plötsligt sitter jag på altanen igen!

Igår hände en lite rolig sak, när jag slutade jobba vid 20,30 och var på väg till bilen så möter jag en tjej som ser rädd ut. Hon säger något fort och det enda jag hör är -Skynda dig! Så att du inte blir nersprungen av ----- dem har precis sprungit omkring som galningar här!
Jag hinner få upp en bild av älgarna som var i området för ett tag sedan och ropar tillbaka: Av vad sa du?
-HARARNA
ropar hon och springer vidare..
Haha jag har faktiskt aldrig hört av någon som blivit nedsprungen av harar!

Nu ska jag sätta på Adam och kompanis podcast och bege mig ut på promenad med mina lurviga. Ha det gott i vårsolen och se upp för hararna!

Likes

Comments

Fick ett mejl från nattstad att jag måste logga in, annars tar dem bort min sida. Inte varit inne här på jättelänge och nästan glömt bort att den fanns. Hittade alla mina gamla blogginlägg, otroligt roligt att läsa!
Ja vad ska man säga? Mycket har hänt sedan dess! Men samma jobb som innan och skriver som jag gjorde i mina gamla inlägg.
Måste åka nu för idag står det jobb på dagordningen
So long!

Likes

Comments

jag har gjort mig en riktig blogg tihi

Likes

Comments

Sitter framför datorn och väntar på Gina. Vi får göra vår hemläxa :) sedan bär det iväg på möte. Imorse var jag hemma hos jessica eller egentligen hos hennes mamma där hon för tillfället bor när hon passar den prickiga (hunden). Det var trevligt, jag blir alltid så glad när jag träffar henne. Önskar att alla som flyttade till stan kunde komma hem igen. Är så tråkigt att man intye träffas så mycket längre. Nu lät det som dem flyttat 100mil bort men så är ju inte fallet, men det är inte så nära att man bara smiter över och tar en kopp kaffe direkt..

Ja vad har hänt i mitt liv.. jo min pappa har köpt en traktor till mig.. ånej jag bor inte på en gård med massa kossor eller så och jag ska INTE ta traktorn till jobbet och till affären utan det är så enkelt att jag behöver den till vår urusla väg. När man berättade vart man kom ifrån i skolan så fic k man ju alltid höra att - Jahaja du bor där.. Tog du traktorn hit eller? Inte för att det är fel på att bo på bondgård, hade jag inte varit så lat så hade det säkert varit jättetrevligt men att gå upp kl 5 på morgonen för att mjölka korna eller ligga hur länge man vill.. hmm jag väljer det sistnämnda.

Näpp, nu får jag sätta på lite kaffe och fortsätta att lyssna till Lars Winnerbäcks ljuva toner. ta hand om er och tänk på att risken för att falla pladask på rumpan utomhus är nu rätt stor (var mycket nära när jag skulle hämta posten). Tjo tjim!

Likes

Comments

Min dator har valt att inte leva med mig längre.. menmen värre saker har hänt.

Underbart väder ute idag, har gått omkring på tomten å inte vetat vad jag ska hitta på , man skulle haft en hund så man ialf kunde gå ut med den istället för att gå ut ensam.. Men jag satte mig ner å småpratade med herbert. Ska åka och jobba om ett tag. varför valde jag ett yrke där man jobbar på helger å kvällar. Till och med på julafton jobbar jag! Som tröst hart man veckodagar lediga ibland....när ingen annan är ledig, är det inte toppen?!

Helgen har bestått hittils av jobb å mys i soffan tillsammans med min käreste. Men nu är jag rastlös! vad ska man hitta på, ingen aning så jag hamnade här framför datorn.. suckar djupt..

Men imorgon är jag nästan ledig om man bortser från ett möte mellan 14-16. Då ska jag träffa jessica (O) så det blir ialf trevligt hoppas jag.

På fredag bär det av till tyska landet ihop med vänner, ska bli rikigt kul. Så nu får alla tyskar se upp på lördag för då gör vi kiel osäkert! ;)

Ha nu en underbar dag och glöm inte att gå ut i solen å sug i er lite av solens d-vitamin innan mörkrets tid har tagit över helt! Nepp nu ska jag gå ut å dra i mig lite till innan jobbet (d-vitamin alltså)

Likes

Comments

Har precis druckit kaffe och läst ur min bok på altanen, solen är underbar.

Väntar på att Mika ska ringa, hon ska komma över en stund innan jobbet :) Jag börjar redan längta tills kl är 16 då stefan kommer hem. När ska det sluta pirra i magen och när ska man sluta längta efter honom när han bara har varit borta i tio minuter. Aldrig hoppas jag. Inte trodde jag att jag skulle hitta någon som honom. Någon som jag vet finns där för mig och alltid ser till att jag mår bra? Någon som kan få mig och känna mig lika trygg som man var när man var liten hos mamma och pappa. Så länge jag har stefan kan ingenting göra mig ont, trots att jag vet att det inte riktigt är sant (för visst kan somliga göra mig ont) så är det en underbar känsla. Jag tror, nej jag vet att jag funnit riktig kärlek!

Nu på onsdag kommer min älskade syster hem. Saknar henne mycket..

Likes

Comments

en liten tanke. Ibland säger man

-Men oj, det låter ju som hämtat ur "Mitt livs novell"

Men är det så att "mitt livs novell" är hämtat ur livet? där läser man om saker som låter så overkligt. Men livet kan vara så overkligt. Sådär så att man nyper sig i armen för att verkligen vara säker på att man inte drömmer, trots att det är mitt på ljusa dagen.

En dag så ändras hela ens världsbild, och kanske är det som är charmen. Att det ska bli förändringar och nya saker. Men ärligt talat, inte fan är det charm när livet ändrar på saker som redan är och borde vara, precis som det är!

Ibland är det människors fel och ibland inte. Det som inte är människornas fel är lättare att ta. Men oftast är det just vi människor som gör det krångligt för varandra. Tänk om man fick ta en människas beslut i sin hand och ändra det, bara En. Då hade jag ändrat ditt P.

 

ps. Läs, begrunda, släpp, gå vidare!

Likes

Comments

Sitter framför datorn och väntar på att kaffet ska rinna ner så man kan ta med det ut på altanen. Man får ta vara på det fina vädret :)

Mika och Jessica D är på väg hit. konstigt att vaje jobbhelg jag har så önskar jag mig inget hellre än att bara jobba måndag till fredag, men när jag tnker tillbaka så vill jag verkligen inte byta ut att vara ledig mitt i veckan och sånt.  I helgen har det varit jobb å på lördagen så var det  grillning å lite öl med grannarna å janne. mkt trevligt.

Har kännt mig så där larvigt kär i helgen, har räckt att jag har åkt till jobbet så har jag saknat stefan. det där pirret.. mmmmm nu kommer mina kära vänner å kaffet har runnit ner. Ta hand om er

Likes

Comments

tänkte på när människor inte vill tex skaffa barn pågrund av att de tycker att det är hemskt att föda barn som ska växa upp i denna hemska värld.. ja vad ska man säga? Det händer mycket hemskt, det räcker att sätta på tvn en liten stund eller läsa en tidning så ser man vilken värld vi lever i.

Men : Vem/vilka har gjort världen till vad den är idag? Och vem/vilka har en chans att ställa det som har gått snett till rätta? Och jag kan tänka tillbaka på allt jag upplevt under mina 23år på denna planet. Visst har jag minnen som kanske inte är dem bästa, visst har det hänt hemska saker i världen under mina 23år. Men om jag ska väga den onda sidan med den goda sidan på en våg, så väger iallafall min sida av goda uppevelser tyngre. Jag hoppas att om alla tänker till så har man väl rätt fina minnen.. men vi kanske glömmer att uppskatta dem?

Om jag hade blivit misshandlad så hade det kanske kommit en notice i tidningen men om jag hade en underbar dag ihop med mina vänner så tror jag knappast att det skulle inta löpsedlen. Kan det inte vara så att vi människor kanske har gjort en värld där vi lyfter fram det onda och glömmer av det fina här? Kanske är det så att jag ärlite naiv och gärna vill tro att vi trots allt har det rätt bra?

Om så är fallet så är det inte dumt att vara lite naiv..

Likes

Comments