Header

Hur hittar man egentligen motivationen att komma igång igen efter en lång svacka?
Jag har perioder då jag kämpar på som bara den med mat och träning, men sen händer något som inte tillhör vardagen och jag är tillbaka på ruta ett. I detta fallet var det när vi var i sälen, annorlunda rutiner varje dag. Det svåra för mig är att komma tillbaka till gymmet och träna regelbundet.
Men nu är det dags, känner mig taggad på att komma igång.

Beach body 2018 är målet haha!
(Vill bara tillägga att allt man behöver för en beach body är just en kropp, oavsett hur den ser ut. Det jag vill är att känna mig självsäker i mitt eget skinn.)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För att vara en sun seeker hade vi en riktigt härlig semester i Sälen, trots minusgrader.
Rasmus försöker lära mig att åka snowboard (han som är så pro på det) och det går väl sådär haha.. men för någon som aldrig ens har stått på ett par skidor måste jag nog ändå påstå att jag gör framsteg, väldigt små, men åndå framsteg. Mot slutet av veckan trillade jag mindre och mindre iallafall haha, sen att mitt ben är ett enda stort blåmärke, det borde väl visa på att jag är en fighter... eller en klums, same same.
Det bästa var nog dock att gå in i bastun och ta en liten powernap (nästan) varje kväll, det känns bättre med 60+ grader än vad -10 grader gör.

Nu är det tillbaka till vardagen, jobb och träning för hela slanten och där i mellan flyttkaos. Förhoppningsvis händer det lite spännande grejer nu framöver.

See ya!

Likes

Comments

Ännu en solig dag på denna paradisön.
Favvo stället är helt klart Cape Fruit, en härlig liten snackbar som serverar lättare luncher, smoothies och färska juicer. Bästa är dock att allt är organiskt.

Likes

Comments

Idag lämnade vi den fina lägenheten på Gozo och bor nu istället i ett litet hotellrum på Malta. Väldigt skönt med en pool på området dock!
Lägger in lite bilder på lägenheten också, bara för den var så fin. Jag hade gärna dekorerat vårt hem i en liknande stil. Så snyggt och havsinspirerande.

Likes

Comments

Sista heldagen på Gozo innan vi ger oss vidare mot Malta. Blev ingen paddleboarding då det var lite blåsigt och vågigt. Vi bestämde oss för att paddla kajak istället. Ganska tufft med de starka strömmarna men det gick bra ändå. Väldigt roligt att få se allt från havet.
Efter det blev det lite fotorunda och bussen vidare.
Åkte för att titta på en liten strand som ligger med två klippor som väggar. Vägen dit var rent ut sagt hemsk men verkligen värt det när man kom fram. Här var heller inte något folk så man fick ett bättre intryck om hur det ser ut, utan turister. Nu blir det lite sömn så vi kommer upp i tid imorgon och hinner packa.

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt varm, speciellt på ens brända hud. Så vi försökte hålla oss i skuggan så mycket som möjligt. Rasmus dök igen så vi åkte till Azure Window, där Game Of Thrones är inspelat. Scenen där Khalesi och Khal drogo gifter sig. Vi fick höra att Maltas regering och filmbolaget hade hamnat i en konflikt då producenterna ville fylla på med sand inför inspelningen, och efter det inte gjort sig av med allt. Så inspelningen flyttades från Malta.
Fram mot kvällen tog vi bussen in till Victoria, Gozos "huvudstad". Där blev det lite shopping på deras förvånansvärt moderna köpcenter.
Idag ska vi försöka se om vi kan paddleboarda, eller om vindarna är för starka för det. Hoppas inte på det då det redan klockan 9 var 30 grader varmt.

Likes

Comments

Efter att ha spenderat ca 8h i direkt solljus idag, ser jag numera ut som en kräfta. Men vad gör väl det när man har haft det trevligt?
Imorse tog vi båten till Comino, Maltas minsta ö. Där badade och solade vi i Blue lagoon. En lagun med kristallklart vatten. Så himla vackert, verkligen värt ett besök. Vi åkte dit kl 9 och hyrde solstolar och parasoll, gick och badade i en timme. Under den tiden fyllde det på ordentligt med turister, och mer blev det under dagen. Så ska man dit så åk på morgonen!
Nu ska vi göra oss i ordning lite och bege oss ut och äta!

Likes

Comments