Jeg syns det er skummelt å ta valg. Hva om man velger feil? Ja jeg skjønner jo at om man ikke tar noen valg her i livet kommer man ikke langt men det er så skummelt når man ikke har ett "sikkerhetsnett" å falle tilbake på. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre men som jeg rett og slett ikke får gjort. Jeg vil egentlig bare spare penger og ta en sekk på ryggen også etterlate alt annet. Kanskje jeg kommer tilbake en dag, kanskje ikke. Det er drømmen min. jeg vil oppleve alt som er å oppleve. Jeg vil se verden, hver minste krok av den. Jeg vil se det jævlige i verden men jeg vil også se alt det vakre som fins. Jeg har ikke noe lyst til å se bilder av det, jeg vil føle naturen.

Hver gang jeg er ute og det er masse grønt rundt meg føler jeg at jeg hører til. Det høres kanskje rart ut men jeg elsker trær! Jeg får en varm følelse inni meg når jeg ser på de og er ved de. Neste er vel gaustad gale hus???

Jeg vil ikke sitte på ett gamle hjem å angre fordi jeg ikke tok nok sjanser. Nei jeg vil ikke sitte på ett gamle hjem i det hele tatt. Når jeg blir gammel skal jeg sitte i Karibien i ett strand hus.

Jeg får starte i det smått og ta en roadtrip en lang helg her i Norge, for fy faen så fint det er her og. Man trenger ikke dra langt for å føle på naturen her og det er jeg evig takknemlig for!!


Jeg skal legge meg tidlig i dag, føler meg ikke helt i topp form. Humøret mitt er på bånn i dag og jeg syns egentlig alt er negativt.. I morgen skal jeg på grilling med noen venner fra folkehøgskolen så det blir en liten reuinion der og det gleder jeg meg kjempe masse til!! Så mange fantastiske mennesker samlet på ett sted skal man lete lenger etter<3 Derfor sover jeg heller tidlig i dag og våkner opp i morgen med forhåpentligvis bedre humør! Natta =)


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments