Fyfaen, har hatt den jævligste natten på lenge. For når jeg får tante rød på besøk ja da kjenner jeg det. Jeg får så vondt at jeg faktisk kaster opp. Det er helt for jævlig og jeg syns det er skikkelig urettferdig at jeg har det sånn! haha.. Ikke akkurat ett delikat emne men halvparten av verden har det jo faktisk så det er ett emne jeg syns burde snakkes mer om.

Det gjorde faktisk så vondt i natt at jeg måtte ringe legevakta. Jeg lå og rista og prøvde å snakke med dama fra legevakta men hun var serr lite hjelpsom. Ja greit jeg skjønner det høres rart ut når jeg ringer og sier jeg har så vonde mensensmerter, men jeg hadde aldri ringt for en så teit grunn hvis jeg ikke hadde trodd noe var galt. Litt lyst til å få kommet meg til en gynokolog, for skal det virkelig gjøre sååååå vondt?

Ikke bare får jeg helt enorme smerter neida, jeg er en harmonell bombe ett par dager før også.. Jeg kan begynne å gråte av at noen sier jeg har fin bluse på, assa hallo.... Har hørt fra både leger og venninner at det hjelper med p-pille eller minipiller, problemet er bare at jeg gikk på det før og jeg merket jeg ble enda mer hormonell. Ikke bare i de dagene før men hele jævla måneden.

Nå er heldigvis smertene ikke like ille, men de kommer med jevne mellomrom. Smertene kommer i bølger så føler egentlig jeg har en halvveis fødselsopplevelse hver mnd.

Nå trenger jeg kos og senga.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments