Da har jeg ENDELIG fått en ny pc!! Er så utrolig glad for det. Den gamle pc'n min hadde ødelagt skjerm pluss laderen satt ikke ordentlig i så hver gang jeg kom borti den sluttet den å lade... Nå som jeg kan sitte med pc'n på fanget føles det ut som luksus, og da skjønner dere jeg er litt i lykkerus nå!! Er en god stund siden jeg har blogget men litt vanskelig når verktøyet for å blogge har vært litt halv tolv. Men nå dere, nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å skrive. Føler jeg har så mye på hjertet som både er trist, morsomt, depressivt, fint, vakkert etc, akkurat slik ett liv er, fult av kontraster.

Jeg går gjennom en litt tung periode i livet mitt nå, jeg går fra å ha samboer til å bo alene, i tillegg så har jeg dyttet ett av familiemedlemmene mine vekk fra meg grunnet dens oppførsel så jeg prøver å finne trøst i små hverdagslige ting. Er så kjipt å sitte igjen med dårlig samvittighet når du ikke skal ha det i det hele tatt.. Egentlig er jeg overraska over meg selv, for hadde dette vært for ett år siden hadde jeg vært mye mer knust. Det betyr vel bare at jeg har blitt sterkere opp gjennom all bullshitten.

Jeg har hatt ferier i to uker nå også har jeg enda to uker igjen, SÅ DIGG. Jeg trodde jeg bare hadde tatt 3 uker med fri, men jeg har jo tatt en hel mnd så jeg er overlykkelig. En annen morsom ting med jobben er at jeg har blitt tillitsvalgt! wohooo. Litt gøy det da :-) Gleder meg til å se hva jeg kommer til å lære!


​Det var det jeg hadde på hjertet for nå, peace and love, dont you forget!!! <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments