Jeg syns det er skummelt å ta valg. Hva om man velger feil? Ja jeg skjønner jo at om man ikke tar noen valg her i livet kommer man ikke langt men det er så skummelt når man ikke har ett "sikkerhetsnett" å falle tilbake på. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre men som jeg rett og slett ikke får gjort. Jeg vil egentlig bare spare penger og ta en sekk på ryggen også etterlate alt annet. Kanskje jeg kommer tilbake en dag, kanskje ikke. Det er drømmen min. jeg vil oppleve alt som er å oppleve. Jeg vil se verden, hver minste krok av den. Jeg vil se det jævlige i verden men jeg vil også se alt det vakre som fins. Jeg har ikke noe lyst til å se bilder av det, jeg vil føle naturen.

Hver gang jeg er ute og det er masse grønt rundt meg føler jeg at jeg hører til. Det høres kanskje rart ut men jeg elsker trær! Jeg får en varm følelse inni meg når jeg ser på de og er ved de. Neste er vel gaustad gale hus???

Jeg vil ikke sitte på ett gamle hjem å angre fordi jeg ikke tok nok sjanser. Nei jeg vil ikke sitte på ett gamle hjem i det hele tatt. Når jeg blir gammel skal jeg sitte i Karibien i ett strand hus.

Jeg får starte i det smått og ta en roadtrip en lang helg her i Norge, for fy faen så fint det er her og. Man trenger ikke dra langt for å føle på naturen her og det er jeg evig takknemlig for!!


Jeg skal legge meg tidlig i dag, føler meg ikke helt i topp form. Humøret mitt er på bånn i dag og jeg syns egentlig alt er negativt.. I morgen skal jeg på grilling med noen venner fra folkehøgskolen så det blir en liten reuinion der og det gleder jeg meg kjempe masse til!! Så mange fantastiske mennesker samlet på ett sted skal man lete lenger etter<3 Derfor sover jeg heller tidlig i dag og våkner opp i morgen med forhåpentligvis bedre humør! Natta =)


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da var jeg hjemme fra hytta. Eller egentlig kom jeg hjem på søndag, men da var jeg så opptatt og det resulterte i at jeg dro ut en tur så når mandagen kom var jeg temmelig ferdig for å si det sånn.. Og jeg fikk overnattings besøk av Tone, ETTERLENGTET!!

Var utrolig koselig på hytta, tok masse fine bilder som jeg hadde gledet meg til å drive med men så klarte jeg da å miste mobilen i bakken så den funker ikke. Og den nye pcn min har ett operativ system hvor Itunes ikke fungere så ja dere skjønner problemet: Null sjangs på å få inn bildene.

Men ellers så har dagen i dag vært ganske bra! Jeg har ryddet samtidig som musikken har vært på full guffe, jeg har dansa og klarer vel enda ikke sitte helt stille. Jeg er ganske glad og det er en veldig fin følelse å føle på


Neste uke skal jeg tilbake på jobb så jeg skal virkelig nyte disse siste dagene! Jeg hadde håpet at det skulle være litt sommer vær men går jo så opp og ned..

Skrev egentlig dette igår men av en eller annen grunn glemte jeg og trykke plubliser. Better late then never!

Likes

Comments


Jeg er i ett så merkelig humør.. Hvis jeg skulle forklart følelsen innvendig med et ord hadde det blitt spørsmålstegn, jeg føler serr at det er ett ? oppi pappen. Kanskje jeg rett og slett holder på å bli gal? Jeg skjønner virkelig ingenting. Jeg hadde forventa at huet mitt var neddi puta med masse snørr og gørr by now, men nei, det går faktisk greit. Det går ikke toppers, men greit.

Egentlig går jeg bare å venter på at dritt dagen skal komme. Den dagen hvor alt går opp for meg og jeg føler meg helt lost igjen. Men de dagene må komme de og, hvordan ellers skal man sette pris på de gode dagene? Jeg må bare huske at det er greit å være lei seg.

Nå skal jeg straks prøve å legge meg(legg merke til prøve), for i morgen skal jeg til Asker for å besøke supermoren og denne snuppa:


Skjønneste! <3

Etter det drar jeg på hytta med mormor! Skal bli deilig å komme seg litt bort og kunne legge igjen alt her. Kommer hjem på søndag og da er det endelig en etterlengtet sleepover med Tone🎉 VIRKELIG PÅ TIDE.

Tone var halvveis vampyr i en periode for de som lurer på hva som skjer med øyet. Drit kult.

Sweet dreams

Likes

Comments

Vært en del klaging på bloggen i det siste, og ikke har jeg noe annet å komme med nå heller..

Første natta "alene"(og det var ikke natta som var ille) det er det å vite at når du står opp så er ikke situasjonen noe annerledes. Situasjonen er sånn den er nå, og det må jeg innse. Jeg kan ikke tviholde på fortiden, jeg er nødt til å se fremover. Men hva om man ikke klarer å glede seg over fremtiden?..

Faen at jeg er en person som liker å ha mange rundt meg, jeg liker faktisk ikke å være så mye alene. Det er greit med noen timer her og der men jeg liker å være med folk. Bare det å sitte i sofaen med en venninne uten å snakke sammen mens man gjør sitt er utrolig hyggelig! Jeg prøver så godt jeg kan å tenke positivt da, og lager avtaler her og der. Må passe på så jeg ikke dobbeltbooker meg hihi.


Bildene er fra i går. Så ganske happy ut men var vel egentlig den mest dritt dagen noensinne. Prøvde meg på noe rødt på leppene men så fort at det kræsja med de andre fargene men det fant jeg ikke jo ut før etter bildene ble tatt.. :-)

Da skal jeg ut i verden og overvinne frykten for å være alene, wish me luck! ;-)

Likes

Comments

Fyfaen, har hatt den jævligste natten på lenge. For når jeg får tante rød på besøk ja da kjenner jeg det. Jeg får så vondt at jeg faktisk kaster opp. Det er helt for jævlig og jeg syns det er skikkelig urettferdig at jeg har det sånn! haha.. Ikke akkurat ett delikat emne men halvparten av verden har det jo faktisk så det er ett emne jeg syns burde snakkes mer om.

Det gjorde faktisk så vondt i natt at jeg måtte ringe legevakta. Jeg lå og rista og prøvde å snakke med dama fra legevakta men hun var serr lite hjelpsom. Ja greit jeg skjønner det høres rart ut når jeg ringer og sier jeg har så vonde mensensmerter, men jeg hadde aldri ringt for en så teit grunn hvis jeg ikke hadde trodd noe var galt. Litt lyst til å få kommet meg til en gynokolog, for skal det virkelig gjøre sååååå vondt?

Ikke bare får jeg helt enorme smerter neida, jeg er en harmonell bombe ett par dager før også.. Jeg kan begynne å gråte av at noen sier jeg har fin bluse på, assa hallo.... Har hørt fra både leger og venninner at det hjelper med p-pille eller minipiller, problemet er bare at jeg gikk på det før og jeg merket jeg ble enda mer hormonell. Ikke bare i de dagene før men hele jævla måneden.

Nå er heldigvis smertene ikke like ille, men de kommer med jevne mellomrom. Smertene kommer i bølger så føler egentlig jeg har en halvveis fødselsopplevelse hver mnd.

Nå trenger jeg kos og senga.


Likes

Comments

Det er viktig å tenke på de fine dagene og, og onsdag denne uka var en sånn dag! Det var en liten surprise feiring for kompisen min som dama hans hadde stelt i stand. Det ble så vellykket og det tror jeg alle følte på for stemningen var på topp. STOR applaus til dama. Jeg var vel den eneste som ikke skulle på jobb dagen etter så jeg hadde ihvertfall null bekymringer! Jeg hadde ikke med meg kamera noe som var kjempe teit for det hadde blitt noen veldig fine stemnings bilder.'Vi satt på sørenga og der er det jo sol helt til kvelden så suuuper digg. Skal gjentas!!Fant noen gamle bilder fra bursdags feiringa mi, haha! Veldig glad i dere <3

Er det noen jeg savner så er det de to her. Traff dem på jobb og vi alle tre ble bare bestisser med engang. Uten dem på jobb hadde jeg sluttet for lenge siden <3


Jeg kjenner jeg er lettere til sinns i dag, ikke like nede som jeg var i går og det gjør meg glad! Håper alle nyter sommerferien til det fulle, før vi vet ordet av det er det jo faen meg jul igjen.


Likes

Comments

Wow, jeg gruer meg. Skikkelig.

Jeg gjør det, virkelig. Jeg gruer meg til å komme hjem også er det ingen på kjøkkenet som lager mat. Gruer meg til å legge meg ensom i en kald seng, der hvor du holdt rundt meg hver natt før. Hva med alle de betryggende ordene dine som jeg alltid fant trøst i? Gruer meg til all den alene tiden som jeg brukte med deg før. For jeg har funnet ut at jeg liker heller å være med deg enn å være alene, rett og slett fordi det er så enkelt å bare være til stedet. Når jeg er med deg er jeg nå og med engang du drar sliter jeg med å leve i øyeblikket.

Jeg vet at jeg ikke er den eneste som føler på dette, det er nok flere jenter/gutter der ute med litt kjærlighetssorg(hvem prøver jeg å lure, litt???) men det er så enkelt å føle seg alene. Man føler at ingen kan ha det sååå vondt som dette, men jo så klart.

Jeg prøver å tenke så positivt som det lar seg gjøre. Men faen assa, det er faktisk drit vanskelig. Alt man vil er å få fjernet den vonde klumpen i magen. De fleste vet vel hva man burde gjøre når man er i en sånn situasjon, det gjelder å bruke all sin tid med venner og det skal jeg prøve å gjøre. For jeg har faktisk verdens beste venner og uten dem nå vet jeg ikke hva jeg skulle gjort.

Jeg tror jeg skylder meg selv å love at jeg aldri skal putte meg selv i denne situasjonen igjen, for ja det her har skjedd før og hvem vil vel oppleve å bli dratt fra? ikke bare en men flere ganger? Og ja det er ganske kompliserte greier det her for jeg vet du aldri hadde dratt bare for å dra, så det er vel en av grunnene til at jeg sitter her igjen i dag. 


Jeg merker jeg er i en veldig rar fase nå, jeg prøver å forbedre meg så godt som mulig og jeg føler jeg innesperrer meg selv litt, men tatt i betrakning av hva som skjer nå så tror jeg det går over ettervært.

Var deilig å få lettet hjertet litt og jeg kjenner det nesten er skummelt å trykke på dele knappen, men fuck it. Det er tross alt ikke så mange som leser bloggen :-) Spread love always


Likes

Comments

Da har jeg ENDELIG fått en ny pc!! Er så utrolig glad for det. Den gamle pc'n min hadde ødelagt skjerm pluss laderen satt ikke ordentlig i så hver gang jeg kom borti den sluttet den å lade... Nå som jeg kan sitte med pc'n på fanget føles det ut som luksus, og da skjønner dere jeg er litt i lykkerus nå!! Er en god stund siden jeg har blogget men litt vanskelig når verktøyet for å blogge har vært litt halv tolv. Men nå dere, nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å skrive. Føler jeg har så mye på hjertet som både er trist, morsomt, depressivt, fint, vakkert etc, akkurat slik ett liv er, fult av kontraster.

Jeg går gjennom en litt tung periode i livet mitt nå, jeg går fra å ha samboer til å bo alene, i tillegg så har jeg dyttet ett av familiemedlemmene mine vekk fra meg grunnet dens oppførsel så jeg prøver å finne trøst i små hverdagslige ting. Er så kjipt å sitte igjen med dårlig samvittighet når du ikke skal ha det i det hele tatt.. Egentlig er jeg overraska over meg selv, for hadde dette vært for ett år siden hadde jeg vært mye mer knust. Det betyr vel bare at jeg har blitt sterkere opp gjennom all bullshitten.

Jeg har hatt ferier i to uker nå også har jeg enda to uker igjen, SÅ DIGG. Jeg trodde jeg bare hadde tatt 3 uker med fri, men jeg har jo tatt en hel mnd så jeg er overlykkelig. En annen morsom ting med jobben er at jeg har blitt tillitsvalgt! wohooo. Litt gøy det da :-) Gleder meg til å se hva jeg kommer til å lære!


​Det var det jeg hadde på hjertet for nå, peace and love, dont you forget!!! <3

Likes

Comments

Jeg har brukt en oransje øyenskygge i det siste og jeg har falt helt for den! Syns den får frem øyenfargen min veldig så det er gøy. Kjøpte den på Wish for 30kr og det var den verdt! Er egentlig ikke noe flink til å sminke meg, bruker samme teknikken jeg har brukt i flere år, i tillegg bruker jeg ikke så mye produkter som jeg kunne. Jeg syns det blir så alt for dyrt å bruke flere tusen på sminkeprodukter, men de som gjør det, dere ser bomb ut!!!

I dag skal jeg ut og nyte sola! Veldig varmt i dag, iiiih. Ha en fin fin fiiiin dag videre

Likes

Comments

Å du vakre mai!! Endelig begynner det å ligne litt på sommer, trengte virkelig sol nå og det er helt merkelig hvor mye det har å si på humøret mitt. Nå er det ikke lenge til 17.mai og ikke lenge til bursdagen min heller wiii. Elsker mai måneden og det har jeg alltid gjort :) Skal være ute så mye som mulig i tiden fremover, tiden går så fort og det er kjipt å se tilbake på sommeren og føle man ikke har utnyttet den godt nok. Det har skjedd før og det skal ikke skje i år!

Hadde en veldig deilig frokost idag, ikke hadde jeg jobb idag heller så det var sykt digg! En bra start på dagen har litt og si og sånn serr, omelett er en undervurdert ting, så mye man kan putte oppi for å gi mer smak, NAM.Fikk tatt litt bilder i dag, er jo så bra lys😍

Håper alle koser seg denne helgen og utnytter været til det fulle!! All love peeps

Likes

Comments