Pojkvännen svarar på frågor om mig

Hej gänget! Idag kommer ett ganska annorlunda inlägg, men förhoppningsvis uppskattar ni det! Ni har ju en bild utav mig, men delar mina närmaste den med er? Eller är jag annorlunda i verkligheten och på bloggen? Idag får min kärlek P svara på ett gäng frågor om mig så får vi se om ni lär er något nytt om mig.

Hur skulle du beskriva Ellinor med tre ord?
Glädjespridare, energisk, väldigt omtänksam.

Vad pratar Ellinor helst om när det bara är ni två?
Hon pratar om allt mellan himmel och jord. En sekunden jobb, andra vad vi ska hitta på i veckan eller så ber mig berätta något kul som hon inte redan vet haha. Så väldigt varierande. Hon tänker ju på 1000 saker samtidigt.

Är Ellinor svartsjuk av sig?
Nej inte vad jag har märkt.

Hur är Ellinor att leva ihop med? Kompromissar hon? Vad har hon för regler? Vilka regler följer hon inte själv?
Hon är till största delen fantastisk att leva ihop med. Jag är en funderande praktiker och hon är energin. Jag är extremt pedantisk, Ellinor lägger grejer överallt och det är det enda jag kan störa ihjäl mig på. Annars kompromissar vi nog lite båda två, jag blir sur när jag inte får som jag vill. Ellinor kommer över saker snabbt.

Vad gör Ellinor som du stör dig på?
Se ovan. Hon är rätt dålig på att hålla ordning. Eller så är jag extrem, jag vet inte.

Har Ellinor förändrats sen ni träffades? På vilket sätt i så fall?
Svårt att säga eftersom jag lärt känna henne i ett år nu. Det svarar nog en nära vän till henne bättre på som vet hur hon var innan.

Drar hon igång bråk ofta?
Nej det gör hon inte. Det är nog mer jag skulle jag tro. Men jag blir ju inte arg för ingenting så nått är det ju :)

Hur upplever du Ellinor i grupp? Vilken person är hon då?
När hon träffar mina vänner för första gången så är hon ganska tyst och tillbakadragen. När hon känner alla så tar hon för sig betydligt mer och hörs med sitt skratt!

Vad är det bästa med Ellinor?
Att hon får mig att känna mig väldigt älskad och behövd. Hon sprider glädje i mitt liv och min vardag. Hon är nog den mest godhjärtade människan jag känner som inte vill någon illa. Jag dömer rätt snabbt och hon ger alla en chans. Ibland är hon nog lite för snäll och kan inte säga nej. Allt detta gör henne lätt att älska och det visar vilket stort hjärta hon har.

Vem är den pyssliga hemma utav er två? Vem tar disken oftast? Eller köper hem blommor?
Det är jag alla dagar i veckan, jag sätter upp tavlor, går och småstädar, bygger saker, lagar mat, tar disken osv. Dock så städar Ellinor oftast. Alltså, badrum och sådär. Plockar bort saker gör jag, hatar när det är stökigt. Och Ellinor hatar när det är skitigt. Sen köper hon nog mer blommor kanske, jag mer växter.

Tycker du att hennes yrke är jobbigt?
Oftast nej. Ibland hinner min mat bli kall för den skall fotas och ibland plockar hon fram varenda prydnad vi har för att skapa ett stilleben som är tillräckligt bra. Inga problem med det men sakerna hittar ofta inte tillbaka dit där dem stod innan och det stör sig en pedant person som jag på.

Är Ellinor en ytlig person?
Nej, inget jag tänkt på iallafall. Ellinor är nog mer jordnära än vad jag är.

Gillar

Kommentarer

malinjohaanssons
malinjohaanssons,
Så kul att läsa detta 😊ha en fin tisdag 😊)
nouw.com/malinjohaanssons
Angelikapavlovic
Angelikapavlovic,
Kul att läsa 😊
nouw.com/angelikapavlovic
N
,
Fint skrivet! En fråga som kom upp i mitt huvud är det här med att hålla ordning... jag är urkass på det! Jag trivs som bäst i ett städat hem där varje sak har sin plats, då infinner sig ett lugn i hela mig. Ändå blir det ett virrvarr av kaos efter ca. direkt(!!) efter att jag har städat. Whyyy?! Jag tror att jag skulle behöva ett bättre städsystem samt rutiner. Skulle inte du kunna visa hur du själv tacklar stökigheten? Hur ordnar du upp din garderob (sorterar i färg etc.)? Min garderob är fin i högst en vecka, sen är det KAOS! Kläder på golvet, på stolar, inrullade i ett hörn etc.. hjälp!
alexandrastenlund
alexandrastenlund,
Såå mysigt att få läsa hans bild av dig och få se lite mer av P!
nouw.com/alexandrastenlund
Sanna,
En väldigt intressant idé faktiskt att låta pojkvännen svara på frågor om sig själv. Känns som om man lär känna varandra lite mer då pga båda får tänka efter. Bra jobbat i alla fall, all lycka till er! <3
devote.se/diaryofsanna
Caroliineee
Caroliineee,
Trevligt inlägg! 😊
nouw.com/caroliineee
Lillemmish
Lillemmish,
Härligt inlägg!!!
nouw.com/lillemmish
Danielas Dagbok,
roligt inlägg att läsa!! 😊
www.danielasdagbok.com
Yvonne,
Vad skoj, något liknande skulle jag också kunna göra! Gjorde en boyfriend tag (husband tag i mitt fall) för något år sen, det var också kul 😊
ynasman.wordpress.com
ErikasWorld
ErikasWorld,
Vad gulligt inlägg!
nouw.com/erikasworld