Läs gärna första inlägget här nedanför innan du läser bloggen

PCOS & LCHF

" Med risk för att det kommer bli ett väldigt långt och spretigt inlägg så kommer här det första inlägget i denna blogg. I flera års tid har…"

Det är verkligen så häftigt att vi lyckades bli gravida i princip samtidigt jag och Lina. Många frågar oss om det var planerat haha, det var det inte vill jag lova ;-) Jag är prick 3 veckor bakom henne så det betyder ju egentligen att vi kan få precis samtidigt egentligen. Vi fyller år med 1 dags mellanrum så det skulle vara kul om det blev detsamma med barnen!

Ikväll ska vi på gravid-vatten-gympa tillsammans, bättre sent än aldrig haha! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I söndags var det min tur att få en babyshower, är så lyckligt lottad över att ha så fina vänner och släkt! Jag är dock väldigt svår att lura och var säker på att det var precis detta som skulle ske i söndags när jag var påväg hem till min vän Lina, och mycket riktigt, när jag svängde in på grusvägen ner mot deras hus så stod allihop där! Blev helt skakis i kroppen även fast jag mentalt redan ställt mig in på det haha! Var så fint ordnat och fick jättefina saker till lilltjejen!


Likes

Comments

Tycker att tiden går så fort här på slutet, det gör absolut ingenting för vi vill träffa vår lilla tjej nu! Om det blir kejsarsnitt så är hon här om ungefär 5 veckor, annars är det cirka 7-8 veckor kvar, tycker både och känns helt galet nära!

Har levt i klänning från midsommar till denna vecka och nu är det ju september så det är länge det har gått att använda klänning! Men har då denna vecka fått ha jeans samt chinos på mig men fy vad jag inte tycker det är bekvämt! Att ha klänning känns så underbart, ingenting sitter åt men så fort jag har på mig byxor känner jag mig som en flodhäst haha...


Likes

Comments

I söndags hade vi babyshower för en av mina bästa vänner Lina, hon är 3 veckor före mig i graviditeten. Hon blev såklart INTE överraskad men det hade jag förstått från början att det skulle vara svårt haha. Vi är väldigt lika hon och jag i och med våra kontrollbehov, så minsta lilla avvikelse så blir man misstänksam, haha...

Det blev hursomhelst väldigt lyckat! 

Likes

Comments

Nu börjar rummet bli färdigt, ska upp tavlor, gardiner samt en sänghimmel bara sedan är det bara vänta på bebis ankomst! Tycker tiden går fort men ändå så långsamt. verkligen blandade känslor haha!

Likes

Comments

Beställde efter mycket velande ett babynest i förra veckan från en tjej som syr egna och kallar sig för "Elins babynest". Finns ju så sjukt många som säljer och syr och det finns så otroligt mycket fina mönster och spets så blev helt tokig haha! Det blev tillslut det här babynestet och jag tycker det är så fint! Känner att jag kommer vilja ha ett till men ska vänta tills bebis kommit så vi får se om hon trivs att ligga i det över huvudtaget!


Likes

Comments

Som jag trodde så tyckte även läkaren att jag skulle bli sjukskriven och då på 100% eftersom det är själva pendlingen till och från jobbet som är mest påfrestande. Vi får hoppas försäkringskassan blir lika övertygade, det tar ju sin lilla tid innan de säger sitt! Tycker ju dock att jag har en väldigt bra anledning till att vara sjukskriven nu :-)Min första tid som sjukskriven har jag inte gjort mycket alls, precis som det ska vara! Sover en del på dagarna, känner mig dock inte utvilad när jag vaknar, känner att jag behöver sova ännu mer ju mer jag sover.. Lite konstigt! Men jag tror att det behövs en del sömn nu och därför låter jag mig själv sova.

Idag har jag tagit till vara på vädret och legat vid poolen, man ser knappt mina bikinitrosor längre haha,
bebis börjar växa till sig ordentligt nu!


Likes

Comments

Det växer och växer just nu, skönt med klänningar i bomull som verkar kunna stretchas hur mycket som helst haha! Vill verkligen slå ett slag för det här med att vara gravid på sommaren, det är ju alldeles underbart! Många sa till mig att det skulle bli så varmt och jobbigt. Jag har inte svettats en enda dag för jag har haft på mig klänning varje dag sedan midsommar, har känt mig fin och uppklädd samtidigt som det är så bekvämt att det känns som man går runt i mjukiskläder haha!


Likes

Comments

Tiden bara swishar förbi nu, jag har min sista semestervecka men har tillsammans med min barnmorska tagit beslutet i att träffa en läkare på måndag 14 augusti för att prata om en eventuell sjukskrivning. Vi har under de här semesterveckorna inte alls gjort många knop men ändå har jag blivit extremt trött i ryggen och behöver ligga ner och vila emellanåt för att det ska gå över. Därför känner jag att en pendling på 4 timmar där jag både åker bil, tåg, byter tåg, och sedan går en promenad på 15 minuter med en hel del trappor och backar inte fungerar just nu och inte heller att köra bil hela vägen vilket blir 25 mil om dagen. Vi får se vad läkaren säger på måndag men tror han håller med mig också!

Likes

Comments

Här har vi vaggan som vår lilla tjej ska sova i sina första månader. Nu inväntar jag ett babynest att lägga där i istället för bäddmadrass. Denna vagga fick vi på köpet via bigbaby för att vi handlade en vagn över 13.000 så där sparade vi in lite grann för den hade jag tänkt köpa ändå!

Likes

Comments