Hejhej.

Har väl inte varit en bra natt direkt.Har inte kunnat sova bra så är ganska trött men det får gå. Blir väl pigg efter nån timma som jag brukar. 

Men igår så var det ju en toppen dag och jag var verkligen jätte glad. Det ända jag funderar över nu är hur jag har kunnat fått 3,5h frånvaro under hela terminen. Jo vet ni vad jag hittade då?? Att jag har skolkat den 4 mars 3 lektioner. Att jag var frånvarande. och dom lektionerna var lixsom 1h lång. Så inte undra på att jag har 3,5 h ! 

Men just nu så har jag svenska och som vanligt på svenska lektionerna så orkar jag inte plugga eller ja jobba på lektionen men måste komma framåt. Men det är verkligen kul när man har lärt sig grammatiken. 

Mina omdömen höstermin.  : 5 E och 2 D

Mina omdömen vårtermin : 5 E och 2 D 

och mina D är i svenska och matte. Snacka om att jag blev glad när jag såg mina omdömen och såg att jag hade 2 D men mitt mål är att jag ska få över 182,5 poäng denna termin. Alltså slå det jag fick förra terminen.

Men ni fick just nu en ganska långt inlägg men kommer nog några under dagen när jag inte orkar jobba , vilket är ganska ofta.

Ska uppdatera texten så att det blir finare och att man ser vad det står.

Puss!!! :*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej.

Har min andra lektion so för dagen och även sista Son för idag. 

Lagade 2 hål idag och jag gick ju till tandläkaren själv så det var väldigt nervöst men det gick jätte bra och jag valde att laga båda mina 2 hål på en gång så skulle jag slippa gå dit nästa vecka igen. Så nu har jag bara 1 hål kvar som jag ska laga om 1 månad. Alltså det är skiiiit jobbigt nu när typ hela min kind och sen halva min tunga är avdomnad. Det är inte så kul..

Men idag så ska jag ju färga håret mörk rött och jag vill ha en telefon med frontkamera så jag kan visa bild sen på bloggen men får ta med min dator då och den kanske blir lite suddigt men alltså jag bryr mig inte utan så att ni får en bild sen på min nya hårfärg. alltså menar typ att bilden kommer bli mörk så man ser inte att jag har rött.

Men nu ska vi sluta på So och sen ska jag dra till lunchen!!

 

Puss! :*

Likes

Comments

Godnatt alla underbara läsare.

Ska gå och sova nu för ska upp 7 och sen till tandläkaren vid 8?

Ska laga 2 hål tror jag!?!? Hjälp... sen skola direkt efter det...flm..Likes

Comments

Hejhej!!

Kan ju inte säga att denna dag började bra direkt. Men iallafall så ska jag ha slöjd om ca 20 minuter och efter det så slutar jag. Men kunde inte jobba på lektionen nu innan ( Kemi ) för vi hade vikarie. Hehe ... 

men iallafall så ska jag gå till mitt skåp nu och plocka ihop mina saker. 

men bloggar sen efter att jag kommit hem men vet inte hur mycket jag kommer vara hemma idag.

Men dags att dra 

Likes

Comments

Heeej!

Jag tänkte dra på ug snart och kommer hem kanske vid halv11 som senast?? Men ska ju upp till stockholm imorgon på min make up kurs!!! Ska bli så kul!! Ska även shoppa men har typ bara 200 men vet att min älskade farmor och farfar kommer skämma bort mig!! haha.. Måste ha nya tygskor! Typ som converse men inte så dyra. Längtar tills imorgon!!

Kommer bli en toppen helg.

no

Idag på Ug så ska vi hålla på med lera O.o!! hihi.

Imorgon : Shopping i stockholm

Söndag : Dra till Hillsong i stockholm.

Måndag : Skola broken heartLikes

Comments

HejHej!

Tänkte bara blogga lite snabbt om dagen och sen publicera den och göra ett till inlägg.

Kolla vad mycket som jag hunnit blogga igår och idag. Kanske 3-6 inlägg på dom här 2 dagarna!  Har ju haft ganska mycket tid nu när det varit håltimmar och lite sånt. Men nästa vecka så kommer jag knappt blogga nåt mellan torsdag till söndag för jag åker till gränna och ska på 3-dagar!! Några man ser där eller?

Men iallafall så har väl dagen flyttit på som vanligt och håltimme på Spanskan också. Sen så när vi hade idrott så skulle vår idrottslärare ta sig till Sydpoolen för dom efter oss har simning. Så vi hade bara en 40 minuters lektion.

Sen så stack jag och Madde hem till mig och Dansa Just Dance 4 och sen körde lite Wii fit plus!! Egopic. 

Likes

Comments

Hejsan.. 

Alltså jag och en klasskompis skulle hjälpa vaktmästaren att samla ihop pappersäckar och sen slänga dom ( återvinna )  och då råkar jag släppa och den faller bakåt och jag klämmer mina fingrar och sen ser jag att jag börjar blöda. Så blir helt chochad och sen får jag skit ont. 

Lyckad dag broken heart

haha kan böja fingret och sånt men gör så in i helvete ont så det inte finns.Likes

Comments

HejHej!

Denna morgon har väl varit okej faktiskt. Solen skiner och snön börjar äntligen att försvinna men fortfarande så är det jätte kallt. Hoppas det börjar bli varmare nu och att det inte kommer mera snö för nu är det ändå snart April. Det är väl typ 2 veckor kvar på mars?

Dagens jag vill ha Likes

Comments

HejHej!

tänkte lägga in lite låtar som jag tycker är bra. 

Gamla som nya.

 Likes

Comments

Hejhej igen då!

Bara för att jag inte orkar jobba på lektionen så här får ni en bildbomb. Likes

Comments