Heej , det är typ omöjligt att blogga från en surfplatta ...men iallafall så ska jag försöka göra så gott jag kan..Vet inte riktigt vad jag ska skriva men kan ju skriva en sak iallafal

♥♥♥ Jag har sportlov ♥♥♥ Så azum det är med lov nu men kommer vara borta nästan hela lovet för på söndag så åker jag till Sälen och ska åka skidor. kommer hem på torsdag och då kommer jag blogga igen då. men då kommer jag nog göra tidsinlägg så att ni har nåt att läsa iallafall . men ska göra mig iordning att dajta sängen min ! kommer bli en lång dag imorgon för kommer gå på bio och äta gott sen ska jag hem och packa det sista . men ni ska ha ett bra lov iallafall och jag hoppas att ni kommer ha det roligt ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

indecisionsurprise

 

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens låt är då en svensk låt.. 

Ovanligt av mig att lyssna på svenska låtar wink
Likes

Comments

Hej!

Sitter på svenskan och orkar inte jobba.. Har ont i huvudet och känner mig yr. 

Håller på med min engelska bok och gör uppgifter där och har 2 uppgifter kvar och sen är jag klar. Slutar på 20 minuter! Tror ni jag hinner? Neej för båda uppgifterna är jätte konstiga.

Men ska nog ta och göra en uppgift och sen försöka göra klart dom!

Om ca. 3 timmar så har jag sportlooov!!!! 

Fy vad nice det ska bli. Kommer ta ett uppehåll för att jag åker till sälen söndag-torsdag så kommer inte kunna blogga. Vad skönt det ska bli med en liten mini semester. 

heart

Likes

Comments

Heeej!

Ni borde verkligen lyssna på 1D cover av One way or another. heart

Det är verkligen jätte bra.

 


Likes

Comments

Heej!

Ska tpy gå och sova men sitter och skyper med 2 st. Asså dom är as roliga och dom sitter samtidigt och spelar 4 pic 1 word.no

Fy vad roligt vi har!! Jag har aldrig skrattat så här mycket!! HAHAHAHAHA!!!! fyfaaaan att man kan ha så här roligt.

 Likes

Comments

Ska snart klippa mig!!
tar bara topparna?? eller uppklippt?? aaa men ska iallafall inte klippa kortare!!

Likes

Comments

Heejsan!

Sitter nere i skolan och vid alla Nosalarna  + Tekniksalen.

Vi börjar 13.50 så har lite tid att plugga. Några ska göra omprov. Ääär jätte besviken att jag fick E på provet och den pluggade jag verkligen hårt till men bara tydligen för att jag inte gjorde 1 av dom godkända + typ 5 st av högre betyg.

Asså seriöst satsar på höga betyg men nu kommer jag bara få ett E för dom har sagt att man kan inte ha högre än sitt lägsta betyg så får man det som är sitt lägsta. Men hon sa att jag kanske kan få högre för att jag sköter mig på lektionen och att jag även hade bra redovisning och ett C på laborationsrapporten. Så jag kansek kan få ett D och hoppas verkligen att jag kan få det. 

Vi ska börja på Kemi idaag så tagga att få ett D där och sen ett C i biologin.

Hoppas ni har en bättre dag idag winkLikes

Comments

Heej!

Asså känner mig jätte glad och tycket att det har varit en väldigt lyckad dag no Det hjälper att snacka med nån ibland och det hjälpte idag.

Var först en depp dag som blev en väldigt bra dag. Men sen så måste en viss person gå och förstöra det genom att kalla mig Hora! Asså vafan brukar ta åt mig om nån säger sånt till mig men nu har jag faktiskt inte gjort det bara för att känner att det är slöser med tid att grubbla på det. 

Fattar bara inte varför en kille går och säger Hora till en tjej egentligen!? Snacka om att vara respektlös! Har slutat bry mig om att dom säger saker till mig men tycker fortfarande dom är så omogna apor. Seriöst fattar inte att man kan vara så omogen. Dom har säkert en ärta till hjärna , Det är jag heeelt säker på. ( Obs. Anny om du läser detta så behöver inte du direkt ge mig en utskällning tack laugh , Ps. Snacka med Aporna )

Har hittat tillbaka till musiken. Im Back on Track!! Känns skit skönt att musiken kan göra mig glad igenno

Kommer ett till inlägg sen! 

Likes

Comments

har börjat spela pou då du tar hand om en liten varelse
min ser ut såhärLikes

Comments

Dagens låt är :

 


Likes

Comments