...han vill ju faktiskt inte ha dig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag finner inga ord för den saknaden jag har efter dig just nu. De är som om hela mitt inre slits i bitar. De värker och ömmar i hela bröstet. Snälla släpp in mig, håll om mig och släpp aldrig taget!

Jag saknar dig...

  • Kind

Likes

Comments

Du är min bästa vän och min värsta fiende

Jag älskar dig och jag hatar dig

Kan inte bara hjärtat sluta slå!?


Vet du hur mycke de sårar? Vet du hur de känns, en kniv i bröstet varje gång. Jag skulle sprungit, men nu är de försent. Jag är rädd håll om mig, håll mig hårt, håll mig kvar! Eller vänta, snälla släpp mig låt mig vara fri låt mig gå. Dina sms värmer, jag känner lycka jag känner kärlek.. sen påminns jag om att de är falskt, de är en lögn. Eller hur ska jag se de? Du älskar mig, jag e som din fast du är fri som en fågel att göra vad du vill. Jag är en leksak du leker med, vet du om de? De kanske är därför jag är ledsen... för att jag vet att snart är jag leksaken som dammar i ett hörn... bortglömd... förbrukad och tråkig...

Jag har slutat leva.. varje gång jag försöker släppa och öppna upp för nåt nytt så är du där och knackar på och gör dig påmind. Jag börjar tro att du inte vill se mig lycklig. Vill du va där så va där annars snälla låt mig gå.


Du skickade till mig... att stiftelsens låt vildhjärta handlar om oss... Jag läste texten och föll i gråt.. nu gråter jag fast jag inte skulle.


Vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn?
Vad är det för fel på mig, jag vill ju bara ha dig lite ibland?

Jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det
Det där som vi hatar och vi bär

Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min
samt att vi ska bli två är omöjligt, förstå, en av oss är så kall


Snälla lämna mig helt så jag kan läka eller håll om mig och släpp aldrig taget...


Likes

Comments

Varför skickar du de mitt i natten? Jag vill känna mig behövd... men du behöver inte mig. Jag finns ju alltid där. När du behöver mig kan du bara sträcka ut din hand och dra mig nära. Jag kommer följa dig. Jag e ju här alltid dig tillags. Jag vågar inte säga nej. Varje gång du håller om mig kan va den sista. Jag drar in din doft din närhet din värme. Jag tar tillvare på varje sekund. När du släpper mig vet jag inte om du någonsin kommer ge mig en kärleksfull blick igen. Snälla se mig! Snälla håll mig hårt! Snälla lämna mig aldrig! Du är allt jag vill ha, jag måste va stark! Jag behöver gå. Jag behöver lämna dig. Jag behöver resa mig. Jag behöver vända dig ryggen! Jag vill inte men jag måste. För att få va lycklig...

Du sårar mig... om du bara visste hur mycke du sårar mig.... de gör så ont... de gör så otroligt ont...Vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn?
Vad är det för fel på mig, jag vill ju bara ha dig lite ibland?

Jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det
Det där som vi hatar och vi bär

Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min
samt att vi ska bli två är omöjligt, förstå, en av oss är så kall

Nu erkänner jag.. jag har misslyckats... för nu kom tårarna!

  • Kind

Likes

Comments

Jag minns de såväl, dendär kvällen hos dig. Vi hade festat och jag fick panik för att alkoholen höll på att avslöja allt jag kände för dig. Slutade med att vi båda bröt ihop i gråt..

Jag minns de så väl när du tog min hand o kollade mig i ögonen med en vädjande blick och sa "lämna mig aldrig, jag älskar dig".

Hur ska jag kunna ta emot all kärlek hur ska jag förvara den ömhet du ger när du sedan dagen efter låtsas som om de inte hänt. Fyllesnack? Ja kanske men nånstans vet jag att du menar de. Jag vet att du känner som jag. Jag vet att du är rädd, jag är oxå rädd. Vi står vid dedär stupet på kanten och jag vill inte falla ensam!

Mitt inre exploderar! Jag känner sån kärlek, de är inte på en sån nivå de varit innan, jag har aldrig känt såhär. Jag skulle kunna vänta en livstid på att få en dag i din famn. Snart ses vi, jag tror du är lika rädd som jag. Rädd för hur de ska bli, kommer vi gråta, skratta, skämta bort allt allvar som ligger i luften. Kommer jag åka hem lika ensam som alltid? Jag gråter.. men jag kan inte sätta ord på varför, om de är sorg eller lycka, om de är ilska eller rädsla. Kanske är de allt som kommer på en gång som en tsunami.

Helgen kommer inte ändra på något.. vi kommer fortfarande vara dom vi varit vi kommer stå på samma plats.
En del av mig vill säga allt dedär som jag aldrig sagt, men finns du kvar då? Blir du min? Eller kan vi fortsätta som vi gjort? Eller värst av allt försvinner du för gott?

Likes

Comments

Fan vad jag saknar dig, de värker i varje del av kroppen. Jag träffade en kille förra veckan, han va sjukt go o trevlig o fin överlag. Han ligger bredvid mig i soffan och jag ligger på hans arm och smygkikar på honom. De kändes så jäkla bra, tills det slog mig att han påminner om dig. Samma stil samma lättsamhet samma frisyr samma musiksmak. Vad håller jag på med? Försöker hitta nåt substitut till dig som jag aldrig kommer få?

Nu är du tillbaka i Sverige igen.. och snart så får jag träffa dig igen. Jag ska va stark nu! Vi borde nog egentligen bryta all kontakt. För min skull. Jag tror inte jag klarar av de men jag vet inte om jag klarar av att släppa dig när du ständigt är där och knackar på dörren jag försöker stänga. Du säger att du saknar mig... varför? Ärligt talat varför?

And I want to tell you everything
The words I never got to say the first time around
And I remember everything

Likes

Comments

"Jag saknar dig... "

10 min senare plingar luren.. "jag saknar dig me! Jag drömde om dig inatt faktiskt. Jag drömde att jag räddade världen och du stod bredvid mig! "

"Som Batman och Robin?"

"Haha ja precis!"


Jag sitter i en bil på en parkering mitt i natten mitt i mörkret mitt i skogen. jag har suttit i 10 minuter och väntat på ett svar.. nu kom de! Jag borde känna lättnad! Han saknar mig, han drömmer om mig... Jag blundar en sekund och känner hur hela världen känns tung, tårarna börjar rinna längst kinderna.. Jag tittar upp mot himlen och ser ett stjärnfall, min första tanke är önska dig nåt och direkt kommer önskan... jag önskar mig dig! Rättar mig själv med en annan önskning. Varför slösa en önskning som aldrig kommer slå in.


Likes

Comments

Du är undanstoppad, långt där inne.. jag säger de inte högt för det är hemligt. Jag tror att du vet och jag tror du känner desamma. De är en kärlek som aldrig kommer att få blomma.

Ibland.. men bara ibland kan jag öppna upp den där hemliga platsen, men bara i min ensamhet. Du är min hemlighet precis som att jag är din. Du är där och jag är här. De kanske är de såhär det ska vara, de kanske är bäst. Jag tänker de om och om igen. Men de är inte bäst, jag vet att om du bara vågade öppna dörren på glänt så skulle vi va oskiljaktiga.

Du ringde idag, från andra sidan världen.. du säger att du saknar mig. Jag vill gråta av glädje och sorg. Glädje för att du saknar mig, för att jag känner mig viktig. Sorg för att jag påminns om att de bara är en tillfällig lycka.

Hur kan man nå fram till någon som bestämt sig att inte släppa in? Går de? Varför varför varför? Jag vill förstå men jag kommer aldrig förstå. Du och jag kunde vara så fint... vi är knoppen av en vacker blomma som aldrig kommer få se solens ljus.


Likes

Comments

Jag vaknade imorse.. på din arm, drömde jag inatt att du sa att jag skulle komma närmre eller sa du de?

Jag liger kvar i sängen låtsas somna om, egentligen drar jag in din doft och smygtittar på dig när du står i köket och gör iordning frukost. Jag skulle göra så mycke för att för bara en sekund byta plats med dig, jagvill förstå varför du gör som du gör. Mot mig, mot dig själv, mot alla som bryr sig. Jag vill få dig förstå, jag vill få dig se, de jag ser. Nä de är inte kärlek på de sättet. De är... omsorg, ömhet, känslor på ett annat plan. Mitt hjärta är inte hos dig. Mitt hjärta är gömt för någon annan.

Du är vacker! Du luktar fantastiskt. Ditt leende är to die for. Men orkar jag? Orkar jag stå bredvid och se dig falla i ett bottenlöst hål? Ett hål jag inte kan hjälpa dig upp ur. Antingen står jag kvar här eller faller med dig. Jag har redan gett dig min hand och du tog den och drog med mig ner. Jag ser inte slutet de är bara en svart dimma. Ett mörker som kommer omfamna mig. Jag märker de inte ens själv hur du klamrar dig fast hur du tar med mig ner.

Jag valde att backa för jag mådde så dåligt. Oron tog över... lättnaden kom när jag släppte taget och började klättra upp utan dig. Ändå ligger jag här nu och småler ett kortvarigt leende när jag drar in din lukt och ser dig göra frukost. Jag visste samma stund du kollade mig djupt i ögonen den där första gången på bron att dehär kommer göra ont, de kommer tära och slita mig i stycken inifrån och ut om jag öppnar dörren... cch så klev du in....

Likes

Comments