bjuder en bild på min fina mage :D haha förut hade jag enligt mig själv rätt så mycket fett på magen , men nu är jag nöjd :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Middag efter ett härligt spinningpass :)

Kyckling och sallad, givetvis åker skinnet av :) Det är icke bra!

Likes

Comments

Tänkte komma med ett superbra recept idag :)

200 g dadlar

4 msk kokosfett

1 dl havregryn

4 msk kakao

4 msk kallt kaffe (det här är dubbeltrecept)

Ni ska lägga i allt i en mixer och mixa tills det ser bra ut, sedan äre bara att rulla

Kom ihåg att kaffet måste vara kallt, annars blir bollarna för kletiga!

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på länge, och anledningen är simpel, min depression är tillbaka! Som väldigt få personer vet om, inte ens mina kompisar vet om det, så har jag kämpat med depression i ungefär 8 år. Allting är svart för mig just nu. Men träningen ger jag inte upp med :) ska direkt imorron på morgonen iväg och köpa ett gymkort!

Jag är så trött på att hålla känslorna inombords att jag nu kommer ut med det på bloggen :) Det är så att mitt liv är vad de flesta skulle kalla perfekt, bra kompisar, underbar familj, jobbet fungerar och träningen likaså :) men ändå har jag den här lilla sjukdomen kallad ''depression'' som gör att jag inte orkar lika mycket & jag orkar inte heller vara social som förut! Jag försöker, jag verkligen försöker men mår ändå dåligt.. Igår var allt svart för mig, jag funderade ut hur jag skulle få min smärta att upphöra men jag är glad att jag inte gjorde det jag tänkte då.. Men man ska tänka att det blir bättre, för det blir verkligen det  :) Igår var allting verkligen svart för mig och idag är det så mycket bättre :) Döm mig nu inte för att jag vågar prata om det som väldigt få vågar prata om, ''depression'' för jag tycker att det ska vara okej att prata om, jag tycker det ska bli 'normalt' att prata om detta.

Jag vill även skriva ut om det och se om någon kanske känner igen sig?! Jag vill hjälpa andra att må bättre :)

När jag var liten ungefär 12 år så blev jag svårt sjuk, jag mådde piss! Det jag mådde sämst över var att behöva skifta hem, mellan min mamma och pappa! Jag ville bara bo hos min mamma, men fick inte, vet inte varför? Jag mådde så dåligt då att jag hotade med att ta livet av mig, vet ni då vad min farsa sa? ''ja, då får vi gå på begravning då'' Har ni någon aning om hur mycket det sved att höra det från min egna pappa? Nu så här 8 år senare är han ju den bästa pappan någonsin :) Men då när jag var 12 år var han allt annat än bra. Kom ihåg föräldrar om dina barn hotar med självmord så tvivlar jag på att dem söker uppmärksamhet! För man hotar endast med något sånt om man mår väldigt dåligt! 

Jag menade faktiskt vad jag sa, skäms nu i efterhand att jag faktiskt planerat min död, jag var lixom 12 år?! Men jag ska vara glad att jag var så ung, för det innebar att jag inte hade en aning hur man tar sitt eget liv! Den dagen försökte jag faktiskt.. jag tog ett rep och hoppade av en stol, och jag kan nu säga TACK GUD för att du gav mig en annan chans, eller nja, repet gick ju av för att det var så tunt. 

Det vill jag också komma till, döm aldrig någon som tagit sitt liv eller som försökt.. för man vet aldrig vad dem gått igenom :) Det var allt från mig :)

Likes

Comments

Hej, har inte varit aktiv för att jag har varit deprimerad men det ska bli ändring på det!

Nu ska jag ge tips för att få en fin hy :)

1. Liva upp huden genom att hälla upp lite ansiktsvatten i en sprayflaska som du ställer i kylskåpet. Använd vid behov för att friska upp eller för att ge svalka.

2. Ge ögonen en behandling medan du har ansiktsmasken på. Blöt två bomullstussar med kallt kamomillte och lägg på ögonlocken.

3. Var försiktig när du peelar. Annars kan huden bli skadad.

4. Klappa in fuktkräm i huden i stället för att stryka ut den. Det ökar cirkulationen och piggar upp.

5. Badda ansiktet med kallt vatten efter rengöring. Det rivstartar hudens cirkulation.

6. En sund kost är a och o för fin hy. Se till att få i dig tillräckligt av vitaminerna A, B, C, E samt betakaroten.

7. Använd alltid solskyddsfaktor under sommaren, men byt till en kräm utan solskydd höst- och vintertid.

8. Drick mellan en och tre liter vatten om dagen.

9. Gör din egen ansiktsmask av avokado mosad med lite olivolja. Verkar uppfriskande. Undvik naturmasker om du är allergisk mot nötter, frukt eller annat.

10. Om du vill ha en fräsch guldton, använd en lotion eller ett puder med skimmer i, alternativt en highlighter.

11. Drick grönt te som är rikt på antioxidanter, vilka suger upp fria radikaler i kroppen och förebygger för tidigt åldrande. Låt tepåsen dra tre minuter för bästa effekt.

12. Sov ut ordentligt, minst 7–8 timmar per natt.

13. Ånga ansiktet och lägg ansiktsmask minst en gång i veckan för att bli av med pormaskar.

14. Undvik skrubbpeeling om du har ytliga blodkärl. Då är en enzympeeling skonsammare. En enzympeeling läggs på huden och verkar själv.

15. Vita små prickar i ansiktet, så kallade milier, kan du få hjälp att ta bort hos en hudterapeut.

16. Fet hud? Undvik apelsiner, apelsinjuice, tomater och mjölkprodukter.

17. Om din hud känns spänd efter rengöring är den

uttorkad. Använd rengöringskräm i stället för tvål och smörj alltid in ansiktet efter tvätt.

18. Stimulera kroppen för att få upp blodcirkulationen. Skrubba kroppen med massagevante tillsammans med växtextrakt som stimulerar blodflödet på hudytan.

19. Undvik paraffinolja i din hudkräm, den gör att

huden inte kan andas. Kolla i innehållsförteckningen om

mineral oil eller paraffin oil står med. Bäst är aromatiska och biologiska oljor som återfuktar på djupet.

20. Le och var glad. Leendet spänner den stödjande bindväven runt munnen som håller ihop ansiktet och skickar dessutom må bra-signaler till hjärnan.

Likes

Comments

Jag ska till storhogna på Torsdag, det blir snowboard och slalom :D

Nu ska jag träna kettlebell och planka & göra lite legraises :D

Likes

CommentsDet är bra att unna sig ibland, köpte en chokladkaka på hälsoaffären ''life'' snart ska jag åka och träna pole dance, idag börjar jag steg 2 ! Ska bli så roooooligt :D

Likes

Comments

jag ville ta en joggtur idag men det var så kallt och det snöar så avstår från det, istället ska jag göra plankan & legraises.

1.5 min planka & 45 leg raises, känns bra (Y) Inte så tungt men ska nog göra kettlebell också så man blir starkare :D

Likes

Comments

Idag tränade jag pole dance & nu har jag  äntligen klarat av tricket att hänga upp och ner så nu kan jag vara stolt över mig själv :)


Likes

Comments

Idag unnar jag mig god mat och god efterrätt :DLikes

Comments