Min helg i bilder

FREDAG

I fredags var det champagnens dag, den dagen var vi inte sena att fira! ;-)
Skrev till S att vi kanske kunde äta något gott och dela på en liten bubbel, men då kom han hem med champagne istället <3

Vi åt entrécote som blev sådär perfekt stekt, vitlöks -och västerbottenost krossade potatisar och kantarellsås till middag och kikade idol på kvällen.

LÖRDAG

I veckan blev jag tillfrågad om jag inte kunde jobba några timmar i butiken som är mitt extrajobb om jag inte jobbar på macken.
Så jag jobbade några timmar där på lördagen, och den här hörnan är min favorit i butiken, älskar alla beiga toner och detaljer.

Resten av lördagen var lite upp och ner, vi hade ingen bra eftermiddag för att vara ärlig, inget jag kommer gå in på mer men bara för att visa att allt inte svävar på moln hela tiden! Man kan lätt tro att bakom alla bilder är livet perfekt, men så är ju inte fallet! Inte för någon vill jag tro.

Vi vände det hela till något bra och åkte hem till mamma där familjen var samlad för middag i uterummet, och oj vad det behövdes!
Så god mat och allmänt mysigt.
Är dock superglad över att jag var nykter och körde när vi skulle hem då det vräkte ner utanför.

SÖNDAG

I söndags bestämde jag och S oss för att göra till en bra dag efter lördagens motgångar, vi skulle ha lite egentid tillsammans och en söndags dejt!

Vi bestämde oss för att åka in till Uppsala och fika och gå runt lite, åh så mysigt det var.
På väg in så köpte vi årets första julmust! Nu börjar julkänslorna verkligen krypa på en! Speciellt när man även hunnit köpt första julklappen!

Väl inne i Uppsala så åkte vi ända ner till stan, det är inte ofta vi åka ner dit då vi har köpcentret precis i början. Där parkerade vi bilen och promenerade till ett fik som vi stannade och åt lunch samt fikade på.
Ser ni min sallad!? Både stället och maten var ju såå Instagramvänligt haha! Det var iallafall lika gott som det såg ut, och var tvungen att ta en liten doggybag till resten av min efterrätt då den var alldeles för god för att lämna.

Efter gick vi runt på stan lite och jag hittade en kappa som jag blev helt kär i.
Den får nog bli en liten födelsedagspresent till mig själv nästa gång jag åker in ;-)

På kvällen hade jag lagt lite rådjursfiléer i marinad, och samma med det köttet så blev det sådär peeeeerfekt mört och gott, till det gjorde jag en sötpotatispuré och en supergod trepepparsås på rosépeppar, grönpeppar och svartpeppar. Wow vilken smak den fick!
Vi båda skrapade tallrikarna efteråt och fick en varsin lyxig matlåda till dagen efter!

Gillar

Kommentarer