Min helg i bilder

FREDAG:

Bästa gänget<3

Hej på er!
Här kommer min helg i bilder.
Fredagen jobbade jag kort pass som vanligt, sedan på em gjorde jag mig iordning för att träffa kollegorna i Uppsala för en avslutningsmiddag. Såhär såg jag ut!
Körde på skinn/lack byxor, invigde min nya kavaj och stora örhängen.

Vi möttes upp bredvid stationen på 7 flaskor där vi tog en fördrink innan vi gick vidare.
Då hade vi bokat bord på Melker Anderssons nyöppnade restaurang Hearts & Bones som jag hört mycket gott om. Och vi blev verkligen överraskade själva! Viiiiilken god mat! Vi alla tog jag tror det var 4 eller 5 rätters då portionerna är ganska små och detta på bild var min första rätt, sedan tog jag någon avokadolax, oxfilé och efterrätt. Minns inte om jag hade någon rätt däremellan men så gott var det!

Vi alla går ju skilda vägar nu eftersom det var avslutningsmiddag, dock kommer jag stanna kvar på färdigs men inte ha samma chef. Men det blir nog bra.
Så det var sorgligt att ha sista middagen ihop, vilket gäng vi är<3

LÖRDAG:

I lördags var man lite trött efter fredagen, jag menar det gick åt en del dricka faktiskt.
Och sedan tar det väldigt lång tid för mig att komma hem med buss eftersom vi bor en bit från Uppsala så jag var inte hemma förrän vid 02 även fast man tog en buss vid 23...

När S slutat jobbet köpte vi med oss lite fika och hälsade på mormor och morfar och satt där en stund och pratade lite.
Vi åkte och handlade lite och åkte sedan hem för att börja duka upp inför kvällens middag. Älskar mina servetter från svenskt tenn.
Vi skulle ha lite tapas/plockmat här hemma med två andra par, och vi hade så mycket mat som inte ens blev med på bild.
Vi satt en stund och pratade in mot kvällen men tror nästan att vi gick och la oss efter tolv ca efter att alla gått hem, så det var riktigt skönt att få lägga sig i hyfsad tid.

SÖNDAG:

På söndagen sov vi till 8 ungefär, det är så skönt att vakna utan larm i bra tid tycker jag.
Vi åkte och köpte lite frukost och bestämde oss samtidigt för att boka en bio inför kvällen.
Så vi tog det lugnt fram tills att vi skulle åka och vi åkte lite tidigare för att först åka till Ikea för att handla några nödvändigheter.
Sedan åt vi middag på PONG innan vi gick till bion. Vi hade bokat att se ”Bohemian Rhapsody” och dra mig baklänges vad bra den var, både jag och S var alldeles skakiga, tårögda och hade inga ord efter filmen. Helt klart sevärd! Och ni kan ju gissa vad för låtar man har gått runt och lyssnat på hela dagen idag? ;-)

Väldigt mysigt avslut på en mysig helg, denna vecka laddar jag om för en jobbvecka, jobbar hela veckan ut, så i helgen blir det inga planer förutom jobb jobb jobb!

Gillar

Kommentarer