EN SEN MIN HELG I BILDER

LÖRDAG

I fredags fotade jag ingenting såg jag, men min och min systers sambo umgicks i en av våra stugor så då var vi båda ensamma och passade vi på att umgås vi själva också, så vi firade pappa som fyllt år en sväng på dagen och åt sedan  hemmagjord pizza på kvällen framför idol.

Men på lördagen gick jag upp tidigt för att vi skulle åka iväg på konvent med jobbet.
Kl 08 hade vi packat in våra väldigt för många väskor i den alldeles för lilla bilen.

Sen hela lördagen var det mässa i Friends i Solna som pågick hela dagen. Kul att träffa lite säljare, andra mackägare osv!
På kvällen vankades det middag, fotbollsmatch och vi fick fina tröjor att heja i på Sverige!
Vi var ganska trött efter dagen med massa intryck, folk och resandet så vi somnade väldigt tidigt första dagen.

SÖNDAG

I söndags så skulle vi vara klara och redo vid 9.30, vilket vi var eftersom det var en lugn första kväll dagen innan!
Under konventhelgen så sov vi på friends egna hotell så vi hade nära till allting, vilket var skönt.

Hela andra dagen gick åt till föredrag och massa snack med ingen mindre än Micke Tornving som var från 09.30 till 16.15, vilket var väldigt segt. Men lite information fick vi med oss.
Men vi alla belönade oss lite med en välbehövlig AW efteråt! ;-)

Vi gjorde oss sedan klara på rummen och åkte sedan in mot Stockholm där vi skulle ha våran avslutning på ”hamburger börs”.
Där bjöds det på trerätters middag, prisutdelning, ett band som spelade och sedan avslutade vi kvällen en våning upp där det var dansgolv och DJ som spelade.
Det var trevligt!

Det var väldigt lugnt den dagen också, så vid 01 var vi tillbaka på hotellet redan och sov!

MÅNDAG

Det här är anledningen varför detta inlägg kommer ut senare. För att vi förlängde helgen genom att komma hem från konventet på måndagen och var lediga den dagen. Så det har varit jättekonstigt med dagarna i mitt huvud den här veckan haha.

Vi vaknade upp till en väldigt grå och regnig måndag i Solna.
Men vi var uppe i god tid och åt en sista hotellfrukost, utcheckning var redan vid 10(?!) så vi fick skynda oss ut därifrån.
Dock vågade vi inte riskera att köra bil direkt med tanke på att det blev ganska många drinkar kvällen innan, så vi dödade lite till på mall of Scandinavia medans.
Jag hittade ingenting men måste åka dit snart igen för att gå runt och drömma lite!

Där gick vi runt en stund innan vi vågade oss på att åka hem, och jag tror S blev något glad när jag kom hem sen med allt detta godis och dryck vi fick med oss gratis från mässan!

Gillar

Kommentarer