Jag har haft läs- och skrivsvårigheter sen jag börja 1:an typ. Så min mamma har försökt hjälpa mig med läsning, skrivandet, matten. Sen när jag blev lite äldre så sa lärarna inprincp att jag kommer inte ens att komma godkänt ut ur högstadiet. När jag tänker tillbaka på hur det kunde se ut en vanligt onsdags kväll så började mamma med ´´Paulina det är dags att läsa några sidor´´ och jag ´´måste vi´´ mamma ´´ja det måste vi´´. När vi väl fått satt oss vid bordet så började jag läsa, så läste jag väldigt fort och hoppade över ord för att det skulle vara över och det kan jag göra idag med. Men när mamma rättade mig när jag sa fel då blev jag as arg för att det blev fel. Vi har haft så många figther för att jag var så jävla enveten och så kunde jag säga ´´ nä så står det inte alls´´ och då svara mamma mig ´´läs om och se vad det står´´. Vi kunde sitta i ett par timmar innan vi bådade tröttnade. Jag sattes i speciall grupper och fick sitta och läsa med en lärare men på min utvecklingssamtalen så sa lärarna ´´ hon har ju svårt för sig och vet inte hur det kommer gå för henne när hon ska få betyg´´. Mamma blev väldigt bekymrad och tänkte hur fan ska hon klara sig. När jag började med englskan i skolan så började ett annat helvet. Jag fattade inte hur man stavade på svenska hur fan ska jag klara engelskan. Men min bror fick hjälpa mig och han är helt grym. Han har hjälpt mig innan mina nationella i matte och engelska och har räddat mig många gånger.

När jag väl började högstadiet så fick jag min lilla ponny Mulle och mamma och pappa var oroliga för att jag skulle skita i skolan och bara fokusera på hästen. Men så blev det inte utan när jag gick ut 9:an så hade jag 180 p. Men vänt lite nu Paulina skulle ju inte klara av högstadiet.... Jo det gjorde hon och nu går jag sista terminen på gymnasiet och måste få skryta lite att när mamma fick se dom betygen som är satta så ser jag nästan tårar i ögonen. Jag som inte klara skolan har för tillfället 7 MVG 7VG och 7G !!!!!!

Att jag ens skulle få ett VG var ju att glömna men fy fan är ju nästan lite stolt över mig själv och ska ge gärrnet det sista och sen ska man ta STUDENTEN :D 

Så ge aldrig upp på dig själv även när du bara ser mörkt ut så kommer ljuset snart fram...Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det alla hjärtans dag eller som jag kallar de forever alone dagen. Ska nog fira det med en sväng till gymmet och sen dra någon bra film eller dra ihop ett gäng och hitta på något. Jag känner att jag är som hon i Ikea reklamen, ´´Någon mysig man eller en katt´´ ;) nä men till allvarligt talat så hade det varit trevligt att få lägga sig bredvid en mysig man men får nog nöja mig med mig själv och det är bäst så.

Men snart har jag gjort klart min 12 veckors praktik och ska tillbaka till skolanbänken ca 3 månader och sen är det över ... va fan har tiden tagit vägen?? Kommer ihåg när jag stod och såg hur min kusin tog studenten och Angelica tog för två årsen och Hanna förra året. Det jag tänkte fan vad jag längtar men nu börjar jag bli nervös för vad som händer sen... Vad ska jag göra med mitt liv och vad ska jag göra med mitt liv??!!!

Men den tiden den sorgen hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag :) Likes

Comments

Ja nu har jag varit sjuk i influensan och nu är man nästan tillfrisknad smiley Så ikväll blir det att ha lite hemma spa och baka lite och en bra film. Det låter som en perfekt kväll för att min röst ska bli bättre. Känner att jag inte har något roligt att blogga om !!! Händer inget kul som jag kan skriva om. Plus att jag måste få kontroll över mitt huvud och allt som snurrar. Men ikväll får man nog dra igenom några Sex in the City avsnitt så blir allt bra och att man kan drömma sig bort för en stund wink Likes

Comments

Ja då är man hemma igen efter en kort visit i Stöten där jag inte trivdes med boendet vi fick på praktik platsen. Sen är jag en sån person som måste få sova på nätterna annars blir jag ett monster när jag ska prestra på dagarna. Vi fick ett rum luktade så jävla illa typ rök och mögel, sen när man gick på golvet så fastnade strumporna i golvet för de var så kladdigt. Sen hade vi toaletten i korridoren som inte var så fräsch och även allmänna duschar så jag fick panik och även så somnade vi vid 3 tiden för de var så tunna väggar, så då bestämde vi oss för att dra hem så nu letar jag ny plats i GBG så hoppas jag hittar något bra. Men kan säga att de är väldigt skönt att komma hem och få sova i sin säng och även så hade mamma total städat mitt rum och idag har jag rensat min garderob så imorgon får man in till storstaden och shoppa lite ;) Men kan säga att det är väldigt fint annars i Stöten och på deras anläggning. 

Likes

Comments

Ja igår var det denna dagen 2012 tog slut och 2013 började. Jag kan bara summera mitt 2012 som en bergochdalbana som har varit helt otrolig att få att åka med, resan, nya och gamla vänner, fylla 18 år, ta körkort, få gå på krogen och mycket mycket mer som är både bra och dåliga saker. Men som man säger inget liv utan motgångar. Men går hade vi en rolig och trevlig kväll som började hos Angelica med mat och dricka och sen drog vi till Sjuntorp där vi skållade in 2013, sen bärde de av till Nygårde där jag och Agnes blev fast i vårat samtal till 04.00 ;)

Men 2013 kommer bli ett år med bal, student, resa och mycket mer, men sen har jag även bestämt mig att jag ska göra saker som jag vill och inte vara någon jävla mamma till folk som inte kan ta hand om sig själva. 2013 ska bli mitt år så här kommer jag.

Likes

Comments

Ja då blev man väckt kl 8 av några sms så då gick jag upp och gjorde iordning mig och åkte på lite ärende som blev först vårdcentralen och ta min sista gardacil spruta :/ sen bräde de av till överby och fick mig två par byxor och lite julklappar. Sen till gymmet och säga upp mitt gymkort eftersom jag ska upp till Stöten och praktisera i 2 månader. Sen nu Chillar'n jag lite innan jag ska hoppa in i duschen för ikväll blir det att ta stor staden med goda vänner och partaja lite. Lördag blir det jobb och söndag blir de Ullared ;)
Likes

Comments

Ja då har man tre dagar kvar här i Grebbestad och shit vad fort de har gått!! Men måste säga att jag har trivs jättebra med dom som jobbar här och dom är ett jätteskönt gäng. Men ska bli väldigt skönt att komma hem till min säng och närmare alla goa människor. På lördag blir det Ryttargalan och ska bli riktigt grymt kul, man ser fram imot den hela året och nu är den snart här och snart är 2012 slut och 2013 ska börja som jag har längtat efter. 2013 kommer innehålla bal, student, Rhodos och säkert mycket mer. Men när jag kommer hem så ska jag göra en sak som jag är mycket glad över att jag tog tag i men de kommer senare för kan inte säga för mycket :) Men ha en bra dag !!

Likes

Comments

Äntligen har de kommit snö här uppe :D De har kommit ganska mycket, såå roligt !! Men idag har jag inte varit på praktiken för att jag har mått skit så har kolla på film och de blev Tjenare kungen som jag älskar ;) Den är ju inte den bäst gjorda film men den faller mig i smacken. Men i hoppas vi att vi får en vit jul så att allt inte bara smälter bort... Men på fredag ska jag och Jessica på julbord här på Tanumstrand, de ska bli kul. Sen får vi se om de blir en sväng till Nordby på söndag och kolla lite typ nyårs klänning ??!!


Likes

Comments