SF Anytime - AVSLUTA MED ÖPPEN PSYK

Redan tisdag och sambo har nyss åkt iväg. Jag vaknar jämt och kan inte somna om när han inte är här. Vilket är sjukt jobbigt. Men betyder väl bara jag känner mig ensam och inte kan komma till ro? Mmh jaa så är det nog. Idag ska jag hämta ut lite paket ! Är ni spända? Mmh hoppas det iallafall!

Jag har bestämt mig. Jag ska sluta gå på öppen mottagning. Har känt så rätt länge. Eller iallafall byta till den kommunen jag tillhör, för nu tar det mig 1.30 minuter till öppen Psyk när det kan ta mig

10 minuter. Att resa höggravid är jobbigt men att resa med ett lite barn sen uff, är ännu jobbigare. Bättre att se klar bild och öppna ögonen vad som är bäst för mig och bebis. Ja då är det ju att resa kortas tid.

Skrev iväg ett sms till sjuksköterskan om överflyttning vilket dom inte kan neka mig till. Lixom jätte jobbigt att åka när man är höggravid. Samt sen också själv på bussen med ett barn + vagn, nej det funkar inte. Det borde förstå själva jag tänker rätt. Eller vad tycker ni??

I samarbete med buzzador har jag fått 3 stycken koder att kolla film på. Hur bra? Ja vi kollade som sagt på Harry Potter igår. Tände ljus och hade måndags mys. Varför skulle man inte kunna ha det? Klart man kan! Underbart. Hur brukar ni göra?
Men vet ni inte vilken sida detta är så borde ni kika upp det, här hyr man filmer. Inget abonnemang som dras varje månad utan man hyr den filmen man vill se. Låter helt super bra? Så kika in på länken nedanför .
🎞

#sf #sfanytimebuzz #buzzardor

https://www.sfanytime.com/sv

Gillar

Kommentarer

Wifeey ,
Tycker de låter som ett riktigt bra tänk och de måste flytta dig om du vill de
Sen vill man kanske inte sätta en nyfödd på en stor bakterie bomb som bussarna är
wifeey.se
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Ellerhur ❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
lyckoslanten
lyckoslanten,
Jag förstår verkligen, ju närmre desto bättre för alla inblandade. Ju mer smidig vardag man har desto mindre stresspålag får man ju. Hoppas du får byta smidigt och bra 😊 Denna sida verkar ju bra, den ska jag kolla in lite närmare på. SJälv tittar jag på en väldigt bra serie nu på Netföix som heter Raising Dion, den rekommenderar jag varmt.
nouw.com/lyckoslanten
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
Anneli - spinkfingerphoto,
Tycker absolut att det är dags för en överflyttning, lycka till <3 Vi kikar oftast på Netflix och viaplay. Ibland HBO men den appen är värdelös.
www.spinkfingerphoto.com
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
❤️❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
Jennysvardag
,
Det låter som ett bra beslut av dig, alltid skönt att inte ha så lång restid. Hoppas att du kan så komma till något närmare dig. Det blir ju lite knepigt med barnvagn på buss men man vänjer ju sig 😛 jag åker väldigt mycket buss och spårvagn med barnvagn
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Låter som ett bra beslut du tagit 👍.. Gör alltid det du känner
nouw.com/2barnsmammaochfru
Låter som ett bra beslut tycker jag. Man ska inte göra det krångligare än vad det är 😊
evahle.se
Det låter som ett klokt beslut du tagit 😊. Jag hoppas verkligen att du får slippa den restiden, skulle inte alls varit pigg på det själv heller. Just psyk ska vara smidigt 😊
www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Klart man kan ha tisdagsmys med film det är ju det bästa regniga dagar. Betalar man för den filmen man vill hyra?
nouw.com/amandizan
Johanna & Jennifer,
Hur kommer det sig att det är jobbigare att resa med barn än med bebismage? Jag har alltid tyckt det har varit lätt att resa med min grabb, jag lärde honom väldigt tidigt hur man uppför sig och han tog in det snabbt 😊
nouw.com/johannajenniferevent
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Låter verkligen som ett superbra beslut, så mycket skönare när det är närmare helt klart 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr