FREDAG - SÖMN SÖMN

Godmorgon och det är redan fredag. Igår vart Lill killen en hel vecka. Hur sjukt det går så fort. Men vad ska man göra för att sakta ner tiden?? Haha finns inte direkt något att göra. Men man önskade man kunde .

Sömnen är sådära, man får helt enkelt passa på att vila när han sover annars vet man inte när man kan få vila eller sova. Allting måste ske efter han och man kan inte planera något för det är han som bestämmer. Vilket också är rätt skönt att inte ha massa ”måsten” att göra.

❤️Idag är den en dag jag håller tummar och tår för min närstående. Jag hoppas allting blir bra, ber med allting. Jag vill verkligen den ska bli bra. Förväntar mig verkligen inget annat..
jag ber ber ber till gudarna ❤️

Blir nog att ta em promenad sen och bara vila, står det ska snöa och va dåligt väder det får man helt enkelt se hur det blir med det.
Har ni nån snö? När fick ni det?

Ikväll blir det tacos och kanske lite godis mys.. beroende på hur man mår efter dagens besked.. men men jag hoppas ni får en fin fredag . Vad ska ni göra idag?? Planer för helgen?
Måste verkligen bli bättre med uppdatera bloggen men är så jobbigt för gör verkligen inte något om dagarna haha! Tips på vad man kan skriva om?

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag blev chockat i morse när jag vakna och det va snö ute =), vad söt han är =) dom växer fort nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Vad söt killen är. Ja här har snön kommit och den kom inatt och det är så fint.😊kan du inte tipsa om serier?❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229