.. Hello! Vet att de var en sjukt bra tag sen jag kikade in här. Men har haft fullt upp Ella tiden, hade skolavslutning förra torsdagen och redan på måndagen så börjar jag jobba. Har rättare sagt haft mycket annat att tänka på när det gäller mitt liv och mig själv!

Tänkte mest berätta att jag lever och att nu läsare är grymma som stannat kvar! Fortsätt med dig så lovar jag att komma in nån annan dag :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Girls! Här kommer ett erbjudande till er! Just nu får ni 15% på en valfri bikini från @todieforswimwear om ni uppger koden PAULINAJJOSEFINE15
Besök deras hemsida nu och klicka hem en fin bikini till sommaren.

Passa på nu innan sommaren är här! ☀️

Likes

Comments

​... Sommaren börjar närma sig och då börjar alla festivaler för sommaren 2016! ​ Nu är det dags att börja leta efter den perfekta festival outfiten. In och kika på nelly.com efter den perfekta outfiten!

Likes

Comments

... Det var inte igår sen vi sågs sist! Men har bara inte haft orken att blogga. Vad har hänt den senaste tiden? Ingenting. Igår va jag och Erik till vikarbyn och va med hans syster Linda. Vi badade hundarna och sedan fixa vi mina naglar. Sen på kvällen skulle jag och Erik på bio med Jossan och hennes kille. Super mysigt!
Men nu har jag precis varit i stan och fixat lite. Så ni blir de hem och ta de lugnt i solen som bränner på förfullt. Love it!

Likes

Comments

.. Vet inte om ni hört talas om appen Clique. Det är en app där man kan sälja kläder på. Jag gillar denna app starkt så jag rekommenderar den om ni känner för att sälja av lite kläder ifrån gaderoben.
Ni kan hitta mig under namnet paulinajjosefine

Vi ses!

Likes

Comments

..nu var det ett tag sen igen. Men har varit mycket som hänt och har prioriterat det före bloggen. Men som ni ser så lyder rubriken med att jag ska till Uppsala idag. Vi i klassen + B klassen ska åka till Uppsala och vara där en hel dag. Jag och tjejerna ska shoppa lite och på kvällen ska vi på teater.. Så kommer hem rätt sent ikväll, men Erik är snäll och ställer upp och hämtar mig :D
Annars får vi höras av senare, ska snart ta mig ut i spö regnet och vandra mot bussen.

Likes

Comments