Lista och surr

Haayyy guys!

Vi blandar en lista från Flora Wiströms blogg och lite bilder jag tagit de senaste veckorna.

Drack min allra första cosmopolitan. Satan i helvete vad god!!! Äntligen carriefierad.

Vad gör du just nu?

Jag försöker varva ner? Masserar mig i nacken och påbörjar massa sysslor samtidigt för att preppa inför _veckan_. Har ju varit på teaterledarkurs i helgen och fått jobb tills årsskiftet så är DEAD(har varit inaktiv i en månad i princip).

Vad skrämmer dig?

Atm det mesta:(. Att bli deprimerad igen, att aldrig någonsin må bra, att jag ska bli dumpad, att mina föräldrar dör och att tiden går så in i helvetes fort:(.


Ätit mycket vegansk husmans! Söker mig till någon slags trygghet nuförtiden, gör det väl genom att laga göttig mat denna kropp växte upp på samt gråter över att barndomen är över.

Vad peppar dig?

Att lära mig saker! Älskar känslan av att veta en massa, vilket jag försöker göra genom att läsa lite mer facklitteratur och se på Kobra(bra jävla program på svt). Annars peppar positiv förändring mig väldigt mycket, så som när en ny årstid faller in eller att byta plats på soffan.

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?

Skådespelare...... Skäms så mycket över den drömmen? Stinker liksom 14-åring om det. Annars något politiskt/fackligt/föreningsaktigt och göra någon skillnad för de som behöver det mest(det vill säga, inte de rika).

Vad får dig att gråta?

Beslutsångest. Fyfan får panne när jag inte kan bestämma mig angående vilka fingervantar jag ska köpa och folk väntar och blir less på mig. Vill bara gråta i någons famn och att denne löser det praktiska.

Albin var här på höstlovet, allt kändes lite lättare då. Jag rökte cigg som jag inte gjort på ett år, drack öl på Daltons Saloon (y) och spelade Mario Kart med honom.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar?

Hur jag ska lägga upp dagen efter, grejer jag glömt och sånt därT. Brukar skriva ner oroliga tankar och somna till Under Huden med Kakan Hermansson. Så tänker väl på hudvård.

Vad måste du ha hemma i matväg?
Havregryn, havremjölk, popcorn, kikärtor och tahini. Inte så komplicerad jaä. Är det bättre ekonomiskt så adderar jag Anammas Schnitzlar och folköl.

Vad läser du just nu?
"Sapiens" av Yuval Harari! Svinbra! Har varit mycket sugen på facklitteratur så tog tummen ur föfan. Har ni nåt tips på några bra böcker i samma stil? Läser även "Boken som gör dig lugn" av Jessamy Hibberd och Jo Usmar, psykologen tvinga mä.

Störande för vissa att jag behandlar böcker som skit. Men STÄM MIG DÅ. Gillar när de får kaffefläckar och har fått varit med om en del.

Vad är skönt?

Att bli masserad <3. Att äntligen ha ringt det där jobbiga samtalet (till chefen, tandläkaren, umo)<3. Att meditera <3. Att komma hem och parkera arslet i soffan <3. Att prata ut med en kompis <3.

Vad gör du när du är arg?

Får ofta panikångest i samband, så skriker rätt ut, slår huvudet i golvet och sparkar tyvärr? Mildare aggressivitet uttrycker sig så att jag höjer rösten och glor med sammanbitna läppar(vilket ioförsig är mitt standardansiktsuttryck).

Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms?
"Tja", "Hej hej", "Tjenare mannen". Fortfarande 12 år gammal.

Vad är du avundsjuk på?

Människor som har livet under kontroll? Och jobbar med intressanta grejer. Och är lugna. Och inte tar saker på så stort allvar.

Vad brukar folk kalla dig?

Pau, Pauli, Idiot(idiot-Amelie som yttrar de), KattPaow.

Vad är det viktigaste som finns?

Att vi tar ansvar och förändrar i den mån vi orkar, och är nyanserade och öppna men ändå vågar stå för vår sak.


Var på IKEA med Pierre och hans mormor. Vi pratade om metoo-kampanjen och gardinmått medans vi åt kladdkaka och klämde och kände på kuddar. Här låtsas Pierre va med i GoT, jävla skitserie jag inte förstår mig på.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll?

Fan vad längesedan jag hade en bra utekväll? Det ska vara ett härligt gäng innan, vi ska dricka prosecco och skratta mycket till äckliga låtar. Väl ute ska det finnas dansgolv(med bra musik, tyvärr omöjligt i Sundsvall), smygsprit och träffa roliga människor man faktiskt VILL prata med. Sen käk och Family Guy som avslutning.

Vad är det gulligaste som finns?

Amelie!!!! Min gulligaste och tulligaste vän. Katter och ledsna barn är också gulligt, när man får ta hand om, <3.

Vad såg du senast på en scen?

Tommy Körberg på lyslördag TYVÄRR.

Vad vill du rekommendera?

Att se Kobra: https://www.svtplay.se/kobra

  • Vardag

Gillar

Kommentarer