Förra veckan var jag och fixade till håret på Creative Zone som ligger på Kungsgatan i Uppsala. En före-efter bild på håret nedan. Hur fint? Elin som jag går till gjorde en balayage på mig och klippte av ca 5 cm. Blev toknöjd. Jag är totalt allergisk mot utväxt så det här är ju alldeles lysande för oss som vill vara blonda men inte mega ljusa i håret.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Fikade hemma hos baby-mama igår. Tänk att min bästa kompis i hela världen ska få en bebis? Jag kan inte hantera detta. På torsdag har jag en ny bästis! Tänka sig. Så jävla övermäktigt så det finns inte


Likes

Comments


RECEPT TIPS! Lagade en jättegod middag ikväll. Jag försöker bant
a ner mitt intag av kolhydrater just nu. Så gjorde en krämig sås bestående av purjolök, rökt kalkon, champinjoner (stek dessa tre i olja) tillsätt sedan 2 dl creme fraiche, dijonsenap efter smak, vitpeppar, salt och citron. Serverade detta med haricotverts och vaxbönor. Prova, billigt och gott.


​Nu: kvällsfika (kokosbollar gjorda på dadlar. Dra åt helvete vad goda.) lite plugg samtidigt som jag lyssnar på P3 dokumentär om Alexandramannen.

Likes

Comments


Wow. Detta var allt bra länge sedan. Blogga. Har jag inte gjort på flera år nu. Vet inte varför men jag har fått känslan av att blogga är lite som att checka in på facebook, ni vet? Att det är ganska töntigt. Sen är jag töntig som tänker så också iomed att uppenbarligen bryr jag mig mer om att verka ball än göra något jag tycker är skoj.

Nåväl. Paulina Levo heter jag, är 26 år ung och bor i Uppsala. Kommer vara mest fokus på bilder eftersom det är där intresset ligger. Dessutom särskriver jättemycket så ni skulle hata mig i längden. Himla trist om det blev så.

Likes

Comments