Igår bjöd jag J på trerätters middag här hemma (vi är hemmakära och det är lite snällare för plånboken). Måste säga att det blev himla lyckat! Jag älskar att laga mat och speciellt när jag får göra det för den jag är kär i.

Förrätt: Bruschetta med prosciutto.

Huvudrätt: Oxfilépasta med gorgonzola.

Efterrätt: Chokladtäckta jordgubbar.

Under morgonen har jag städat och nu sitter jag fastklistrad vid datorn med min uppsats. Glad torsdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag tog jag och J en låååång sovmorgon vilket var välbehövligt. Sedan har vi kikat runt på loppisar här i närheten efter två sängbord till vår nya säng utan resultat.. Jag är inget stort fan av "IKEA-stilen" utan vill helst hitta något i äldre stuk. Något med historia. Tanken är att hitta två olika bord i ungefär lika stil och sedan måla de svarta. Möbler i 60-tal vore även snyggt. Nu ska jag fortsätta att laga tacos till middag, puss!

Likes

Comments

Jag försöker spara, spara och spara. Dock kliar det i fingrarna efter att klicka hem lite härliga vårkläder till garderoben!Likes

Comments

Hej! Här är jag med en alldeles ny blogg. Hur ser livet ut? Jag är bosatt i Stockholm sedan två år tillbaka med min sambo. Studerar till grafiker. Typ så! Här har ni en bild från juldagen (tror jag..?) hemma hos mamma och pappa. 


Likes

Comments