Mycket god mat med underbart sällskap har konsumerats denna vecka. Hade en fantastisk alla hjärtans dag med Lotta, Erica, Emma och Tina på Everts tapasbar, och det var så otroligt mysigt! Beställde nog endast skaldjur och (obviously) deras bläckfisk. Är nämligen sugen på den varje dag, för den är så god.

Och i fredags spenderade jag en otroligt mysig middag med Tina på Hjalmars. Dock fick vi endast ha dejt ensamma i några minuter, för sedan kom massor med människor. Det blev en riktigt rolig kväll som avslutades hemma hos Andreas med mycket skratt och en väldigt förvirrande jakt på en försvunnen människa (han hittades intakt).

Och at the moment är mitt hår dränkt i ricinolja och mitt ansikte ör täckt av aloe vera gel, ska hoppa in i duschen om två min.

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni ser att jag pluggar!!!! Förutom just nu då när jag bloggar men ändå. Och att jag faktiskt ler, även om jag inte har vodka i glaset.
What is going on with Paulina, you wonder.
I don’t know, bby, but I’ll roll with it.
xx

Likes

Comments

Vad du än har för hudtyp och hudrutiner så är en lermask alltid en otrolig boost för att dra ut orenheter från din hy, vilket reducerar porer och gör att din hy får den naturligt rena lystern den förtjänar.

Och det är just vad den lermasken som jag använder gör. Den har hjälpt mig med min rodnad på näsan (som innan gjorde att många kallade mig Rudolf) och också gjort att mina porer blivit otroligt mycket mindre.

Nedan visar jag lite kundbilder och också bilder på hur förpackningen ser ut!

Kontakta mig för att kunna få ta del av denna och mycket mer!!


Första bilden är efter bara EN användning och bilden bredvid är efter fem användningar!!!

Likes

Comments

I'm back, babys! Herrejesus vad ni har saknat mig, i know, i know. Men här är jag, ett tag i alla fall. Jag tänkte bara berätta en liten rolig grej för er, som kan komma att gynna både mig och er!

Det är så att lilla jag har hoppat på tåget med att bli en sådan jobbig människa som rekommenderar produkter, särskilt hudvård, men också smink och lite kosttillskott. Jag kommer då att berätta om massvis med produkter som jag använder och försöka få er på kroken för att blåsa er totalt. Nää, men jag kommer antagligen säga vad jag verkligen tycker om dessa produkter med både de positiva och negativa synpunkterna.

Och hur ska detta gynna er då? JO, genom att jag kan ge er en krångelfri väg till bra hudvård. För nu när smink är en sådan stor del av vår vardag så är hudvård A och O, eller rättare sagt hela alfabetet. Hudvård är verkligen så viktigt, och inte endast för sminkanvändare, utan för ALLA!! Tjejer som killar, som trans som demigirls. Allt och alla behöver ta hand om sin hud, och kontakta mig mer än gärna om du har behov av vetenskapligt testade produkter som har visat otroliga resultat, inte bara på mig, utan på många andra också.

För att veta vilka produkter du behöver så kan det vara bra att veta din hudtyp också, om du har svårt med detta så löser jag det åt dig, antingen genom att vi träffas för en kaffe eller liknande eller bara genom att fråga lite om hur du själv upplever din hud i olika situationer.

Om du är intresserad av att jobba med mig är det bara att skriva till mig också, så ska jag hjälpa dig med det också!

Kontakta mig gärna på min mobil: 0705368461.

xx.

Likes

Comments

​Jag har ju ett allvarligt problem, ett jävligt oekonomiskt problem. Jag onlineshoppar VARJE dag. Jag kommer ju förfan vara med i lyxfällan snart. Det är ju PINSAMT! Har beställt för typ tolv olika klädbutiker nu?? Vad fan?? HUR SLUTAR MAN???

Likes

Comments

Dagen har spenderats på Ica bakom kassan, och jag har varit så otroligt trött!! På rasten kastade jag i mig maten och sedan släckte jag i omklädningsrummet och tog en tupplur i 20 minuter. Jag var såååå tacksam när klockan slog 15 och jag äntligen fick gå hem.
Efter det hämtade mamma mig, för hon skulle ändå handla, och så körde jag lite. Första gången jag kört bara med mamma, och hon grät bara lite.
Nu spenderar jag min tid med att dricka te med honung och spela ukulele (wtf, Paow?!-Lotta&Vanda). Impulsbeställde en i början av sommarn för att fördriva tiden då jag varken kunde jobba eller njuta av sommaren. Vi får se hur lång tid det tar för mig att tröttna.
xx

Likes

Comments

Dagen har spenderats med städning. Sjukt tråkigt, men alltid lika skönt efteråt. Här är före och efter, eller aah, första två bilderna är från 4 oktober, rummet såg faktiskt betydligt värre ut när jag började städa idag...

Såhär såg alltså rummet ut innan jag städade, vilket var typ innan 4 oktober när jag tänker efter...

Och såhär ser det ut nu. Lite mindre dammtussar, kläder i garderoben och lite mindre kaos i bokhyllan.

xx

Likes

Comments