Vad man gillar denna tjejen. <3

Befunnit mig i skolan större delen av dagen och ska strax bege mig mot stan då det vankas bio med Nora! En bra måndag med andra ord. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Salaam! Tänkte bara dela med mig lite utav det fantastiska arbetet vi gör i kommunikationskursen med de nyanlända ungdomarna på vår skola. Vi har mött, kommunicerat med och skrivit ett arbete i grupp om varsin nyanländ tonåring. Vår grupp fick äran att möta Sakhi, en 17-årig kille ifrån Afghanistan, som varit i Sverige i drygt ett år. Vi har bowlat och fikat med honom, och blivit otroligt fascinerade och imponerade över hur mycket svenska han faktiskt kan. Vi har förstått varandra på ett speciellt sätt. Sakhi är en mycket trevlig och rolig kille, och han är precis som du och jag.

Sakhi har inte bara kommit att bli en god för oss, hans historia har dessutom gett oss nya perspektiv på livet och en större tacksamhet för det vi har. <3

Likes

Comments

<3

Likes

Comments

Två favoriter - Jaquline och mat <3 / glada jag pga höstlov / in action på jobbet haha / min vovve till bästa vän / mi latina favorita de vida <3

Nu är det lov vilket innebär jobb, plugg, studentfest, firande av två favoriter, träning och lite mer jobb. Inte mycket tid över till annat men det är väl så jag vill ha det, lol.

Likes

Comments

Onsdag: Förkylning, försovning, huvudvärk och en två timmars powernap istället för plugg 👍. Som tur är väntar en bättre kväll, ska nämligen fira Jaqline (sry för eventuella felstav, jacke) med mat och mys på Freddies med goa tjejer. Har fastat hela eftermiddagen för att orka med så mycket mat som möjligt sen :).

Likes

Comments

Hade en fantastisk start på helgen. I fredags var det myskväll hos Nora med henne och gabby, åt en riktigt god middag följt av idolmys och prat. Igår tog jag, Nora och Jossan bilen upp till dummemosse för att vandra, grilla och fika i det soliga vädret! Supertrevligt det också, tacksam för mina fina vänner <3333.

Likes

Comments

Snabbspoling av sommaren: var på Liseberg, besökte ön Rhodos, var i stockholm, tog vara på sommaren hemma i Sverige, jobbade för mycket, var på hippiefest, fick nytt jobb och började även träna igen efter ett långt uppehåll. Läser mitt sista år på sandagymnasiet nu, och det måste bli det bästa.

Likes

Comments

Ett antal månader har gått och mycket har hänt sedan tidigare. Saker har förändrats, både till det positiva och det negativa.

Ovan är några bilder från arkivet. Mycket tid har spenderats på jobbet vilket inneburit en hel del slit men även mycket skratt med mina kära kollegor, däribland min fina vän Tuva <3. Jag har även fyllt 18 och efter mycket slit, ångest och en gnutta tur lyckats ta körkort! I övrigt har jag hunnit med en resa till Spanien i vintras med min kära familj, en tripp till Göteborg och Summerburst med några av mina närmsta vänner och även ett besök på Hooks herrgård. Här hemma har jag vid årsskiftet börjat ta skolan lite mer på allvar vilket tyvärr lett till en del prestationsångest, något jag aldrig känt av förut. Känt mig väldigt stressad och pressad vilket jag innerligt hoppas ska gå över nu när skolan är slut. Som tur är så har jag många fina klassisar som gjort det lite roligare att gå till skolan. Mycket tid har även spenderats med mina vänner, vilka jag är så evigt tacksam för. Blivit en hel del god mat och i princip 0 timmar på gymmet vilket summerar min livsstil atm :).

Gick igår ut mitt andra gymnasieår vilket känns otroligt skönt. Har mitt sista sommarlov att se fram emot och vill göra det till det allra bästa.

Likes

Comments

Bra men hektiskt lov än så länge! Sov som sagt över med WIlma och Sara i måndags, och på kvällen var jag på ett bodypump-pass med Wilma och Olivia. Gick inte alls bra för min del tyvärr, men bra att komma iväg iallafall. I tisdags och i onsdags knegade jag mig igenom två 9 timmars pass på jobbet, helt slut efter det haha... Och igår var jag i Ullared med min mamma, min syster, min moster och mina kusiner! Fick med mig en hel del hem faktiskt. 

Just nu sitter jag och skriver på min idrottsinlämning... Har allt för mycket plugg efter lovet och känner verkligen att jag inte kommer hinna med allt. Vid två ska jag möta upp Cajsa, WIlma, Ada och Hanna för lunch på jensens! Sedan måste jag fixa lite grejer inför halloween på stan innan jag ska till Klara för att fira henne och Filippa ikväll. Jobbar hela helgen och utöver det ska jag hinna med att fira halloween, träna och plugga. Hoppas att ni har ett bra lov än så länge! Kram. 

Likes

Comments

(bilder från chiquelles instagram)

Klickade precis hem denna fina tröjan! Hoppas att den är lik fin i verkligheten, lite nervös med storleken då den är i onesize.

Hej förresten! Igår var jag med Alva innan vi åkte iväg och träffade massa andra vänner. Jättekul kväll faktiskt och somnade sedan gott bredvid Alva, Ada och Jossan (<3). Vaknade sent i morse och dagen än så länge har bestått av filmmys med Alven, övningskörning som gick oväntat bra och häng med min syster. Strax ska jag äta middag med familjen innan jag ska till Wilma för sleepover med henne och Sara! Kraaam

Likes

Comments