Vacay mode - Kap Verde

Äääntligen ska jag och Johnny åka på semester tillsammans. Jag vakande upp en natt klockan 4 på morgonen och kunde inte sova, så jag kikade in på lite resor och kände att Egypten, dit vill jag! Så jag väckte Johnny och frågade om han ville åka till Egypten med mig, men han va inte värst sugen just där och då och sa att vi får prata om det i morgon. Sagt och gjort så tog jag upp det dagen efter igen och började leta resa på allvar. Men Egypten blev det inget av, då kollegan hade varit med om magsjuka där och det hade även iprincip hela min familj.

Så tillslut bokade vi en sistaminuten till Kap Verde som är en ö utanför Västafrikas kust. Kap Verde är känt för sitt vänliga surfväder så förhoppningsvis kanske vi kan pröva på att surfa lite. Vi har tänkt hyra en moped eller fyrhjuling en dag och upptäcka ön för oss själva och jag skulle gärna vilja göra ett dyk eller två i havet! Nu är vi i fullgång med att packa, eller mest jag då Johnny är på jobbet och har fotbollsträning ikväll. Bussen går 01.30 i natt ifrån Örebro och flyget från Arlanda går klockan 06.05 och är framme klockan 12.00. Så en hektisk natt, men förhoppningsvis kan man sova lite i bussen och på flygplatsen :)


Beställde två par baddräkter och ett par solglasögon från nelly som kom i brevlådan idag. Suupersnygga baddräkter och den blåa kommer nog användas flitigt då den va jätte skön och passade bra då den hade band som man kan ändra längd på över axlarna. Den rosa var något liten men förhoppningsvis går den ut sig?! haha.

Boyfriend jeans som är köpta för 100kr på rean på H&M kommer följa med.

Även de här supersnygga highwaist byxorna från H&M.

Solkräm i 50+ för ansiktet, axlarna och knäna, som brukar bli ganska sönderbrända. Resten av kroppen täcker förhoppningsvis 20 så man kan få lite färg. Samt AloeVera kräm när man väl har bränt sig haha. Halstabletter, magtabletter, vätskeersättning, alvedon osv... Allt för att göra resan så lätt som möjlig.

Och självklart kommer vi ta med oss lite svenska chokladbollar att käka där nere, man vet ju aldrig vad det finns för godsaker att köpa där!

Och sist men inte minst, min nyinköpta begagnade Gopro Hero 3. Förhoppningsvis tar den sjuka bilder så jag kan sätta ihop en fin video när vi kommer hem igen. Nu ska jag tvätta och packa färdigt, göra lite matlådor som vi kan ta med oss, handla lite godsaker, städa klart lägenheten eftersom det brukar bli kaos när jag ska packa och hitta alla saker, hehe.

Ha det så bra nu och ta hand om varandra. Jag och Johnny ska se till att ha det lugnt och skönt där borta, sola mycket och upptäcka så mycket vi kan av ön. Hörs!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229