Header
Looks

Sportar vita jeans idag, något jag gör alldeles för sällan. Tycker faktiskt att det är förbannat snyggt på sommaren. Till det körde jag dubbelt upp på rutigt och mina favoritslippers från Gucci. Får verkligen anstränga mig för att inte använda dem varje dag. Kan vara höstens bästa köp?

Denim, Acne Studios. Slips, Gucci. Tröja, Mads Norgaard. Blazer, Mango.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mood

Jag har precis avverkat några timmars jobb hemifrån och ska snart lämna Värmdö och familjen. Har rensat cyberspace på höstens allra bästa plagg och hunnit läsa en intervju med streetstylefotografen Tommy Ton. Klickade mig snabbt vidare in på hans hemsida, tycker utan tvekan att han tar de allra bästa streetstylebilderna från modeveckorna. Jag brukar alltid hamna inne på hans sajt när jag känner mig oinspirerad inför ett klädval.

Pics via Tommyton.com

Likes

Comments

Shopping

Här kommer del 2 av min rastlöshet på semestern, som resulterade i att jag klickade hem Célines klassiska ballerina för en billig peng på Trendsales. (Farlig sida det där, så klart ihop med Vestiaire Collective). Har ju egentligen varit sugen på ett par kritvita men stillade till slut begäret med dessa i färgen powder. Blir perfekt att packa ner i resväskan nästa vecka!

Likes

Comments

Looks , Shopping

När Rodebjers höstkollektion trillade in häromdagen var jag inte sen med att rusa dit. Jag hade egentligen siktet inställt på en klänning i samma mönster men när jag fått på mig den här kjolen ville jag liksom inte ta av mig den, begrav mig i den - var ungefär känslan. Den fick följa med hem direkt och fick åka på redan idag när jag checkade ut för några dagars ledighet. Jag åkte raka vägen ut till Värmdö och skärgården för att få krama om familjen och andas ren luft.

Kjol, Rodebjer. Solskydd, EoE Glasses. Väska, Loewe. Jacka, Stylein.

Likes

Comments

Mood

Det är mest röda toner som spökar i hjärnkontoret nu. Den här klänningen från Gestuz är jag riktigt sugen på att klicka hem innan nästa semesteromgång. Klackarna från Stella McCartney väntar jag otåligt på ska trilla in på jobbet, och allra helst i vitt. Sedan tittar jag väldigt mycket åt The Rows håll nu, tycker de är riktigt duktiga. Olsen Twins ftw! Och drömblusen från JACQUEMUS trillade precis in på Vestiaire och får mina fingrar att klia.

Vöska, The Row. Klackar, Stella McCartney. Klänning, Gestuz.

Likes

Comments