Header
Looks

Måste bara växla några ord angående den här klänningen jag bar i måndags. Så fort jag satte på mig den kände jag direkt hur bra vi passade ihop. Brukar sällan trivas i klänning och ogillar starkt att känna mig flickig i det men den här gången föll allt bara på plats. Tycker dessutom att den här mönsterexplosionen är magisk. Beundrar verkligen Stine Goya för hennes sätt att arbeta med mönster och färger.

Klänning, Stine Goya Pre Fall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shopping

Från och med söndag befinner jag mig vid medelhavet i två veckor. Jag har fyllt på semestergarderoben rätt duktigt den här våren men har fortfarande några saker i sinnet. I Köpenhamn letade jag efter den här magiska klänningen från Ganni Pre Fall. Jag som aldrig varit särskilt förtjust i prickigt är beredd att tänka om nu. Och måste springa in på Weekday i veckan för att se om den här röda baddräkten finns kvar i butik. Skulle underlätta morgondoppen tänker jag, eller i alla fall göra dem någots nyggare.

Baddräkt, Weekday. Klänning, Ganni. Blazer, Stella McCartney. Sandaler, H&M.

Likes

Comments

Travel, Vardag

I går hängde vi runt i Köpenhamn hela dagen och myste. Kom fram till hur mycket jag älskar pulsen i den staden. Skulle verkligen kunna tänka mig att bo där i framtiden. Vi strosade i färgglada gränder, drack iskaffe i solen, hittade gömda vintagebutiker, åt lunch bland högljudda danskar och provade prickiga vackra plagg från Ganni. Day well spent, så att säga.

Likes

Comments

Looks

Dagarna här hemma går ut på att ta igen förlorad tid med familjen, bli bortskämd med god mat, läsa tidningar, promenera längst stranden och bara ta det extremt lugnt. Det är så skönt med lediga dagar likt dessa. Inga måsten eller krav.

I dag har jag sportat, bokstavligen, det här balla setet från Samsoe. Kände mig verkligen så sportig i det. Nu ska jag hoppa in i en kall dusch och göra mig i ordning för kvällen. Middag på SALT, drinkar med vänner och en sväng förbi måndagsklubben står på schemat.

Likes

Comments

Looks , Vardag

I går åkte jag raka vägen från midsommarfirandet i Ulricehamn hem till Halmstad. Skönt att mellanlanda här några dagar innan jag beger mig hem till Stockholm igen. Jag är ledig fram till onsdag så tänkte spendera närmsta dagarna här med familj och vänner. Hoppas på att kunna lura med min mor eller en vän på en dagsutflykt till Köpenhamn i dagarna med. Tycker ju man bör ta den möjligheten när det bara är två timmars bilfärd dit.

Klänning, H&M. Tröja, Ganni. Slippers, Gucci. Väska, Stella McCartney.

Likes

Comments