Header
Shopping

Klänning, MSGM. Blus, Marni. Baddräkt, Weekday. Slingbacks, Topshop.

Jag verkar vara väldigt inne på ljusa och rosa toner nu, i alla fall om vi ska tro min Instagram. Och om två veckor är det födelsedags-och midsommarhelg och då skulle jag gärna bära den här blommiga drömmen från MSGM. Vad som är planerat eller vart jag kommer befinna mig är fortfarande oklart men så länge jag vet min klädsel känner jag mig ändå något säkrare. Varför är det alltid så?

I morgon kring lunch (och efter en massiv slutredovisning) signar jag ut från andra året i skolan. Jäklar vad tiden far iväg, kändes ju som att jag var på upprop igår och nu är jag snart färdig journalist (??)

Nu ska jag ta igen lite sömn! God natt på er <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mood

Vogue UK June 2017 Ellen Rosa by Mario Testino

Fashion Editorials

Likes

Comments

Vardag

Hängde med Petra till studion idag för att plåta produktbilder till hennes kommande projekt. Här är ett gäng bilder från eftermiddagen, och som ni säkert redan listat ut är det fokus på skjortan, som bara är början på något riktigt, riktigt bra. Petra är nämligen ett geni när det kommer till siluett och passform.

Likes

Comments

Looks

I helgen bar jag det här rosa vackra setet som jag fick hem för ett tag sedan. Det kommer från Danska Bitte Kai Rand och är verkligen grymt skönt. Har till och med burit det mer än en gång förra veckan. På semestern kommer jag använda klänningen separat och bara slänga över bikinin under lunchtimmen.

Klänning och byxor, Bitte Kai Rand

Likes

Comments

Vardag

I går efter jobbet promenerade jag hela Sveavägen bort och hem till Lisa. Vi beställde Foodora, drack Richard Juhlins alkohlfria bubbel och njöt av solen och värmen. Fantastiskt att sommaren äntligen är här, och att långhelgerna avlöser varandra.

I morgon kickar dock sista skolveckan igång, torsdag slutredovisning och sommardrink med jobbet och därefter flyger jag direkt ned till Skåne för att andas golftävling hela helgen. Heja! Det gäller att ta vara på tiden och njuta ordentligt för veckorna går fort nu.

Likes

Comments