Den här morgonen hade jag min första kurs i olje målning i skolan. Läraren verkade så kunnig. Han gick igenom pigment och av vad som skiljer dem åt. Som man kan se i en utav bilderna så har han lagt upp tester av vit färg, gulare - sämre, vitare - bättre, etc. dessutom verkar han så duktig i sitt handlag också vilket går att bedöma på bilderna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har lyssnat tidigare på Twenty One Pilots men har aldrig tidigare sett bandet spela live, igår kom jag förbi deras uppträdande på IHeratRadio Music Festival och shit vad grymma de är! Jag saknar generellt band idag, de är sällan jag ser artister som behärskar att spela sin musik instrumentalt, unga människor med finslipade röster lägger istället upp covers på youtube och väntar på att bli signade under ett stort skivbolag etc. Sedan när de väl släpper sina låter är det rent skit utsagt. De gillar med Twenty One Pilots är att de självständigt skapade sitt första album. Det började inte sticka i ögonen för skivbolagen förrän att deras tidigare, mindre spelningar sålde slut. Btw, det här inlägget var verkligen inte menat för att 'basha' de artister som använt youtube som plattform, min poäng låg mer i att de är så många som vill bli kända sångdivor istället för att plocka upp ett intsrument, producera och hitta en typ av nisch. Ens musik blir i de flesta fall mer genuin, och bättre när en åtminstone 'regisserar' låtens alla byggstenar.


Kom även förbi den här covern framförd av bandet med låten 'Can't Help Falling In Love' av Elvis Presley. Så fin :')

Likes

Comments

För att klargöra lite saker dårå... Igår var jag på en barrunda på söder med Max och Hedvig. Det var tänkt från start att jag skulle ta EN öl med Hedvig innan vi skulle bege oss därifrån för att se på bio. Efter tre öl begav vi oss till biografen, men upptäcker olyckligtvis att biljetterna redan var använda. De sänkte inte humöret dock. Med alkoholen flödandes i blodet var vi snarare mer sugna att återvända till baren - vilket vi gjorde! Där stötte vi återigen på Lukas &. Lukas, två vilsna grabbar som vi hade bidragit med två sittplatser vid vårt bord tidigare under kvällen. Vi presenterade oss för varann, diskuterade huruvida Leonardo DiCaprio var nyanserad som skådis eller ej, sen kom vi in på musik som jag skrev i inlägget innan. MEN, baa så ni vet var jag lagom berusad när jag skrev det inlägget!!!


Likes

Comments

Jag tänkte börja kvällen med en bärs, men jag avslutade även kvällen med en. Det var tänkt att jag och Hedvig skulle på bio, men det blev inte riktigt så. Alltså blev det en bärs tiill. snackade med ett gäng från söder som kände en klasskompis till mig. Hela vår konversation handlade om musik, men hur kul var inte det? - askul!

hare!

Likes

Comments

paulinafahlstroms @ instagram